Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια

Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια

Από την Τετάρτη 28/10 έως την Κυριακή 2/10 η πλατεία Ομονοίας γίνεται τόπος σύνδεση της Περιφέρειας με το κέντρο

Η  Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας  (Κι.Πο.Κ.Α) σε συνεργασία με  τον Δήμο Καρπενησίου οργανώνει την εκδήλωση «Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ομονοίας από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, ώρα έναρξης της εκδήλωσης  10:00 πμ έως 22:00μμ καθημερινά.

Ένα πενθήμερο αφιερωμένο στο Καρπενήσι με σκοπό αφενός να προβληθούν τα πολιτιστικά μνημεία,τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και τα τουριστικά αξιοθέατα, προκειμένου να τονωθεί η αύξηση του Εσωτερικού Τουρισμού και αφετέρου να τονώσει την επισκεψιμότητα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και δει στην πλατεία Ομονοίας .

Στρατηγική επιδίωξη της Κι.Πο.Κ.Α. είναι η σύνδεση της Περιφέρειας με το κέντρο, η οικονομική τους τόνωση μέσω της  παρουσίας & προβολής τους στο κέντρο της Αθήνας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς, η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η αύξηση του εσωτερικού τουρισμού του Δήμου Καρπενησίου.

'Γενικά επιδιώκουμε την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και επισκεπτών και παράλληλα την βελτίωση της εμπορικότητας στο κέντρο της Αθήνας" αναφέρουν οι διοργανωτές.

Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων, Τουρισμού, Πολιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, της Ε.Ν.Π.Ε και της Κ.Ε.Δ.Ε.

Εγκαίνια περιπτέρου: Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 & ώρα 20:00μμ στην πλατεία Ομονοίας . Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Υπουργός Τουρισμού κα. Ε. Κουντουρά,  ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου,το Υπουργείο  Πολιτισμού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε .κ. Γ. Πατούλης,  ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης , ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης.  

Χορευτικό καλωσόρισμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου Καρπενησίου.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα karpenisi-friends.gr και τη σχετική σελίδα στο Facebook.

SHARE:

24Media Network