Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον News 24/7 στους 88,6: Ο έρωτας σου αλλάζει την πίστη

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον News 24/7 στους 88,6: Ο έρωτας σου αλλάζει την πίστη
Π. Δαδακαρίδης Eurokinissi

Με αφορμή την παράσταση «Ο κύκλος του έρωτα» ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Χωρίς Copy Caste" για το έργο του Άρθουρ Σνίτσλερ, το οποίο χαρακτήρισε «μία σχεδόν πολιτική σάτιρα».

Περί έρωτος, πίστης, απιστίας -και στον καιρό του διαδικτύου- μίλησε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον News 24/7 στους 88, 6 και στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste» με τον Πάνο Τουμάση και την Ειρήνη Ορφανίδου.

Με αφορμή την παράσταση «Ο κύκλος του έρωτα» που έκανε πρεμιέρα χθες, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο έργο του Άρθουρ Σνίτσλερ, το οποίο χαρακτήρισε «μία σχεδόν πολιτική σάτιρα».

Το έργο αφηγείται «… πώς οι τάξεις και οι άνθρωποι, ανάλογα με τους ρόλους με τους οποίους μπαίνουμε στη ζωή -είτε ο ρόλος είναι του συζύγου, είτε του εραστή- και ανάλογα με τη διάθεση που έχουμε τη στιγμή που μας συμβαίνουν όσα μας συμβαίνουν, αντιμετωπίζουμε τον έρωτα. Πέντε ζευγάρια, δέκα υπέροχοι χαρακτήρες, όπου ο ένας βρίσκει τον άλλον, όπως ούτως ή άλλως, κάνουμε και στη ζωή, που φεύγουμε από έναν άνθρωπο, αυτός ο άνθρωπος πάει κάπου αλλού, όπως και εμείς πάμε κάπου αλλού… Ο θεατής θα ταξιδέψει λίγο πίσω στον χρόνο, θα δει ένα ωραίο παιχνίδι, πώς τελικά συμπεριφερόμαστε είτε σαν παιδιά, είτε σαν πολύ ανόητα παιδιά, είτε σαν απλοί άνθρωποι και πολύ ευαίσθητοι…» είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Όσο για το ερώτημα -που προκύπτει από το έργο- εάν ο έρωτας και η απιστία είναι έννοιες συνυφασμένες, απαντά: «Συνήθως ναι, γιατί ο έρωτας σου αλλάζει την πίστη… Εκεί που νομίζεις ότι έχεις θεμελιώσει δέκα πράγματα, έρχεται και σου αλλάζει όλο το σκηνικό, όλη σου την κοσμοθεωρία και κυρίως τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι… Περίεργο πράγμα ο έρωτας….» καταλήγει.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα