Robyn Bernard: Πέθανε η ηθοποιός του “General Hospital”

Διαβάζεται σε 2'
Robyn Bernard
Robyn Bernard PRINTSCREEN

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον θάνατο της ηθοποιού Robyn Bernard. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε χωράφι στην Καλιφόρνια.

Σε ηλικία 64 ετών πέθανε η ηθοποιός Robyn Bernard, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά “General Hospital”.

Την είδηση θανάτου της επιβεβαίωσε και το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ρίβερσαϊντ, στη δήλωση της οποίας αναφέρεται ότι το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε ένα ανοιχτό χωράφι πίσω από μια επιχείρηση.

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και οι τοπικοί ντετέκτιβ διεξάγουν έρευνα.

Ποια ήταν Robyn Bernard

Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1959 στο Gladewater του Τέξας. Την προσέλκυαν για να συμμετάσχει σε παραστάσεις από νεαρή ηλικία. Ξεκίνησε τραγουδώντας γκόσπελ τραγούδια με τη μικρότερη αδελφή της Crystal, η οποία αργότερα πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά “Wings” το 1990.

Στη συνέχεια έκανε guest star εμφανίσεις σε σειρές όπως “Whiz Kids”, “The Facts of Life” και “Simon and Simon”.

Η Bernard ξεκίνησε στο “General Hospital” τον Σεπτέμβριο του 1984. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στη δραματική σειρά, η οποία κατέχει το ρεκόρ της μακροβιότερης αμερικανικής σαπουνόπερας σε παραγωγή, υποδύθηκε την ζωηρή Terry Brock, γνωστή και ως Terry O’Connor. Ο χαρακτήρας της θα αναπτύξει ένα πρόβλημα με το αλκοόλ που ακρωτηρίασε τη μουσική της καριέρα. Αποχώρησε από τη σειρά τον Μάρτιο του 1990, όταν η Terry έκλεισε δισκογραφικό συμβόλαιο και έφυγε από την πόλη του Port Charles.

Ενώ εξακολουθούσε να εργάζεται στο “General Hospital”, η Bernard ξανασυνδέθηκε με τον Beneix για έναν μικρό ρόλο στο γαλλικό ρομάντζο του 1986 “Betty Blue”, το οποίο θα έπαιρνε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και BAFTA.

Μετά τις μέρες της στο “General Hospital”, η Bernard εργάστηκε σπάνια ως ηθοποιός, εμφανιζόμενη στη γαλλική μίνι σειρά “Maigret” το 1992 και σε μια γαλλική ταινία με τίτλο “Kings for a Day” το 1997. Ο τελευταίος της ρόλος ήταν ως ψυχολόγος στην ταινία του 2002 “Voices from High School”.

Η Bernard επιζεί από τις αδελφές της Crystal και Scarlett καθώς και από τον πατέρα της Jerry Wayne Bernard.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα