Δε θα πρωταγωνιστήσει στην “Προδοσία” ο Λάκης Λαζόπουλος- Τι συνέβη

Δε θα πρωταγωνιστήσει στην “Προδοσία” ο Λάκης Λαζόπουλος- Τι συνέβη
Λάκης Λαζόπουλος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΕΛΗΣ

Γνωρίζαμε από τους καλοκαιρινούς μήνες πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου στο εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ, «Προδοσία», στο Θέατρο Βρετάνια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος όπως είχε ανακοινωθεί και γνωρίζαμε ήδη από τους καλοκαιρινούς μήνες θα συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου στο θεατρικό ταξίδι που διέκοψε η πανδημία, με το εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ, «Προδοσία», στο Θέατρο Βρετάνια.

Ωστόσο μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση για προσωπικούς λόγους.

Λάκης Λαζόπουλος, Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης στην Προδοσία Βαγγέλης Βλασόπουλος

Πιο συγκεκριμένα λάβαμε την εξής ανακοίνωση από το γραφείο του: “Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση “Προδοσία”, του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου”.

Θυμίζουμε πως η «Προδοσία» είναι η ιστορία τριών ανθρώπων που προδίδουν και προδίδονται. Προδίδουν τους συντρόφους τους, τον γάμο τους, τη φιλία τους, τον εαυτό τους, τα ιδανικά τους και τα πιστεύω τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα