Η ευάλωτη πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ – Έρχεται η βιογραφία της

Η ευάλωτη πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ – Έρχεται η βιογραφία της
Meghan Markle AP

Το βιβλίο Finding Freedom της Meghan Markle τα λέει όλα από τον τίτλο. Είναι μια βιογραφία που φαίνεται πως θα αποκαλύψει «άγνωστες λεπτομέρειες» για τη ζωή της ως δούκισσα.

Αυτό το καλοκαίρι θα βγει στην δημοσιότητα το Finding Freedom, το βιβλίο που αποτελεί βιογραφία της πρώην δούκισσας της Αγγλίας, Meghan Markle. Οι θαυμαστές του ζευγαριού Meghan – Harry, θέλουν το βιβλίο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή τους στη βασιλική οικογένεια, που δεν έχουν βγει μέχρι τώρα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τη dailymail.co.uk, φίλοι της πρώην δούκισσας, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα χρονικό που θα είναι σε πρώτο πρόσωπο, επιμελημένο από την ίδια. Το βιβλίο θα παρουσιάζει το ασυνήθιστο ταξίδι της από επίδοξη Αμερικανίδα ηθοποιός, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ακόμη, ένας κοντινός φίλος της Meghan, ο οποίος είναι συντάκτης του British Vogue, υποστηρίζει ότι η ίδια έχει κρατήσει ημερολόγιο από όταν ήταν δούκισσα και σε αυτό θα βασιστεί και το βιβλίο της.

Το βιβλίο της Meghan Markle @youtube_Alicia Ke_reviews

Η πιθανότητα να υπάρχει ένα τέτοιο ημερολόγιο φαίνεται να εξάπτει την περιέργεια ενός δημοσιογράφου της βασιλικής οικογένειας, Andrew Morton, ο οποίος ήταν συγγραφέας των βιβλίων της Diana, “Her True Story”, και της Meghan, “Hollywood Princess”.

Ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του για τη Meghan: ” Είναι καλή συγγραφέας, και εκφράζεται όμορφα. Μην ξεχνάτε ότι σπούδασε αγγλικά στο πρώτο έτος στο Northwestern College. Πρόσθεσε ότι η χρήση πρώτου προσώπου, βάσει του ημερολογίου της, θα προσέφερε επίσης στη Meghan ένα μεγάλο πλεονέκτημα: “Θα είχε τον απόλυτο έλεγχο”.

Είναι αξιοσημείωτο ότι αναφορές έχουν δείξει ότι αρκετοί βασιλείς τον τελευταίο αιώνα έχουν κρατήσει προσωπικά ημερολόγια και ακόμη και ηχογραφήσεις, αν και το περιεχόμενό τους δεν έχει αποκαλυφθεί στο κοινό.

Φίλοι κοντά στη Meghan είπαν ότι θέλει απεγνωσμένα να καταστρέψει αυτήν την εικόνα της απαιτητικής ντίβας που έχει στον κόσμο. Δεν θέλει να πιστεύουν για αυτήν ότι ήταν αγενής με τους βασιλικούς υπαλλήλους, ούτε ότι όλα τα έκανε για την αναζήτηση της δόξας και της εξουσίας.

Η ίδια είπε ότι το βιβλίο θα δώσει σε αυτήν και τον Harry ένα νέο ξεκίνημα. Φίλος του ζευγαριού φαίνεται να είπε ότι η Meghan πιστεύει ότι οι αναγνώστες θα καταλάβουν επιτέλους τη αγωνία και τον πανικό που έπρεπε να υποστεί διατηρώντας ένα ανέκφραστο πρόσωπο. Η πρώην δούκισσα υποστηρίζεται ότι θέλει οι άνθρωποι να δουν την ευάλωτη πλευρά της, κάτι που κάνει το βιβλίο με μεγάλη λεπτομέρεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα