ΥΠΠΟΑ: “Απολύτως συνειδητή επιλογή” να μην παραστεί η Μενδώνη στην παράσταση στην Καλαμάτα

ΥΠΠΟΑ: “Απολύτως συνειδητή επιλογή” να μην παραστεί η Μενδώνη στην παράσταση στην Καλαμάτα
Η Λίνα Μενδώνη Eurokinissi

Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το Υπουργείο Πολιτισμού στην κριτική για τη φυγή της πολιτικής ηγεσίας από το Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας, στο οποίο σηκώθηκε πανό κατά του Δ. Λιγνάδη.

Στην απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού να μην παραστεί στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, αναφέρεται ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.

“Ήταν απολύτως συνειδητή επιλογή, προκειμένου να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία της την εργαλειοποίηση του Πολιτισμού”, σημειώνει για την απόφαση αυτή το ΥΠΠΟΑ. Και προσθέτει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μετατρέψει τις θεατρικές σκηνές σε λαϊκά δικαστήρια. Σε αυτόν τον κατήφορο δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε”.

Με την ανακοίνωση, άρα, αυτή το Υπουργείο Πολιτισμού επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και μιλούσαν για φυγή της Λίνας Μενδώνη από παράσταση του Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας, στην οποία αναρτήθηκε από ηθοποιούς πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, το οποίο έγραφε: “Οι βιαστές πρέπει να είναι στη φυλακή”.

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Μενδώνη

Η δίκαιη αντίδραση των ανθρώπων του πολιτισμού για τον βιαστή Λιγνάδη χαρακτηρίζεται εργαλειοποίηση του πολιτισμού από την κα Μενδώνη.

Η κα Μενδώνη συνεχίζει να προσβάλει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του. Βλέπει παντού το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για αυτήν δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ΣΥΡΙΖΑ για να έχει κατανοήσει τον βρώμικο ρόλο της.

Όπως φάνηκε στην Καλαμάτα, δεν χρειάζεται να είναι καν απ’ την Ελλάδα.”

Νέα ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ

Η χυδαία απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από όσα προσπαθεί να καλύψει, όπως και η μέθοδός τους να βαφτίσουν την τοξικότητα πολιτική άποψη“.

… και ΣΥΡΙΖΑ

“Κα Μενδώνη, τοξικότητα και χυδαιότητα είναι κάποιος να καλύπτει βιαστές ανηλίκων”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα