ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

Αλλάζοντας το ψηφιακό μας πεπρωμένο

Αλλάζοντας το ψηφιακό μας πεπρωμένο

Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης συμμετέχοντας στο αφιέρωμα "Η Ελλάδα στο μέλλον" γράφει στο NEWS 24/7 για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και τις προκλήσεις για τη "digital" νέα χρονιά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ηλιόπουλος: Καλούμε τους νέους να εμβολιαστούν παρά την κυβερνητική προσβολή και υποκρισία

Να αγνοήσουν την "κυβερνητική προσβολή" και "υποκρισία" και να εμβολιαστούν κάλεσε τους νέους ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Τουρίστρια με μάσκα στο Λούβρο

Freedom Pass με έμπνευση από τη Γαλλία: Ο Μακρόν είχε δώσει 300 ευρώ σε όλους τους 18χρονους

Το πακέτο "πολιτιστικής ενίσχυσης" των νέων με τουριστικές προεκτάσεις, φαίνεται πως μας ήρθε ως ιδέα από τη Γαλλία. Το πρόγραμμα Μακρόν, οι αντιδράσεις και οι θέσεις για τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Ο ΓΓ του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης

Βαρουφάκης για Freedom Pass: Χαιρετίζουμε το μέτρο, αλλά είναι πολύ λίγο και πολύ αργά

Ο κ. Βαρουφάκης εκτιμά ότι η κυβέρνηση πήρε το μέτρο αυτό «για να συγκαλύψουν το γεγονός ότι δεν δημιούργησε το δίκτυο των κέντρων εμβολιασμού και αναγκάζεται με αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις να τραβήξει τους νέους να εμβολιαστούν».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Έρχονται και τα άλλα "προνόμια" για εμβολιασμένους - Η μάχη με τη μετάλλαξη Δέλτα και οι μάσκες

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει και σε νέες ανακοινώσεις κινήτρων για εμβολιασμό μετά την “κάρτα ελευθερίας” για τους 18- 25, ενώ καλεί την αντιπολίτευση να στηρίξει τον εμβολιασμό των νέων και αντικρούει την κριτική για προεκλογικό μέτρο και παροχολογία

Καρέ από συγκέντρωση φοιτητών

ΣΥΡΙΖΑ για Freedom Pass: "Τους αντιμετωπίζει σαν ψάρια που θα τσιμπήσουν"

Μια προσπάθεια του πρωθυπουργού να αποπροσανατολίζει τους νέους χαρακτηρίζει τη μέθοδο προπληρωμένης κάρτας ο ΣΥΡΙΖΑ. "Τους αντιμετωπίζει σαν ψάρια που θα τσιμπήσουν μήπως και ξεχάσουν τον αυταρχισμό και το ξύλο στις πλατείες", σημειώνει.

Εμβολιασμός νέου

Freedom Pass: Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ για κάθε νέο που θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού

Προπληρωμένη κάρτα αξίας 150 ευρώ θα προσφέρεται σε όποιον νέο ηλικίας 18 έως και 25 ετών εμβολιαστεί, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Πού θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.