Twitter Freedom Pass: Κάνουν σεξ στις πυλωτές και παίρνουν και κάρτα 150 ευρώ

Twitter Freedom Pass: Κάνουν σεξ στις πυλωτές και παίρνουν και κάρτα 150 ευρώ

Ένας ακόμη μικρός χαμός στο Twitter από τους Έλληνες χρήστες που εξασκήθηκαν στο αγνό τρολάρισμα με αφορμή την προπληρωμένη κάρτα των νέων.

Την “κάρτα ελευθερίας” ως κίνητρο για όσους νέους 18-25 ετών κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως ήταν αναμενόμενο, στα social media έγινε ένας μικρός χαμός.

Η κάρτα θα λειτουργεί ως “επιβράβευση” στους νέους πολίτες, και θα ενεργοποιείται την επομένη του εμβολιασμού. Παράλληλα, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους και εκδηλώσεις πολιτισμού, αλλά και για τουρισμό.

Η κάρτα όπως διευρίνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης θα είναι διαθέσιμη πριν από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Αφού ο ενδιαφερόμενος προχωρήσει στον εμβολιασμό του, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται την επόμενη ημερα. Ο νέος που θα δικαιουται την κάρτα θα λαμβάνει ολες τις σχετικές οδηγίες. Η κάρτα θα αποθηκεύεται σε ένα “ψηφιακό πορτοφόλι” και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συναλλαγές με POS.

Πολλοί βέβαια ανέφεραν στο Twitter πως τα 150 ευρώ επί ΠΑΣΟΚ, θα ήταν χαρτζιλίκι για το παιδί που πάει να φέρει τα τσιγάρα. Άλλοι δε, βρήκαν και πιο ευφάνταστες προτάσεις επιβράβευσης, ενώ κάποιοι ήταν ολίγον τι πιο καυστικοί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα