"Αποφεύγετε το κέντρο και να βλέπετε ειδήσεις"

"Αποφεύγετε το κέντρο και να βλέπετε ειδήσεις"

Νέα ταξιδιωτική οδηγία προς τους Βρετανούς πλήττει τον ελληνικό τουρισμό. Ποιες συμβουλές περιλαμβάνει όσους επισκέπτονται την Ελλάδα

"Θάβει" την Ελλάδα ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε για τη χώρα το Foreign and Commonwealth Office, εκθέτοντας στους Βρετανούς - υποψήφιους τουρίστες όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν την πολύπαθη καθημερινότητα στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, η οδηγία αναφέρει την απεργία των ταξί που προκαλούν σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα ακόμη και σε αεροδρόμια και λιμάνια, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα χθεσινά γεγονότα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε και ρίψη χημικών.

Στους επισκέπτες συστήνεται, μάλιστα, να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή όταν ταξιδεύουν μέσω του αεροδρομίου και καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες που τους δίνονται από τους τουριστικούς πράκτορες.

Η "μαύρη" ταξιδιωτική οδηγία αποτελειώνει τον τουρισμό της Ελλάδας, καθώς αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει κάποια διαδήλωση στο Σύνταγμα, όπου επίσης έγινε πρόσφατα χρήση χημικών, και μάλιστα εκτεταμένη.

Οι Βρετανοί καλούνται να αποφύγουν τα μέρη όπου γίνονται μεγάλες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις και να ... έχουν το νου τους στις τοπικές ειδήσεις.

SHARE:

24Media Network