Αδύναμος Κρίκος: Παίκτης γδύθηκε και κολυμπούσε όρθιος

Αδύναμος Κρίκος: Παίκτης γδύθηκε και κολυμπούσε όρθιος
Ο πιο αδύναμος κρίκος: Παίκτης έκανε ότι κολυμπά Glomex

Ο Φώτης ήταν ο πρωταγωνιστής του "Πιο Αδύναμου Κρίκου". Κολύμπησε σε στυλ "πεταλούδα" χωρίς πουκάμισο, ενώ ο Τάσος Τρύφωνος του έκανε προξενιό με συμπαίκτριά του.

Ένα αστείο, αλλά και αρκετά αμήχανο περιστατικό, συνέβη στο τηλεπαιχνίδι “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος” το Σάββατο με έναν παίκτη εν ονόματι Φώτη.

Ο Φώτης, εκπαιδευόμενος γιατρός με ειδικότητα στην ψυχιατρική, ρωτήθηκε από τον αυστηρό Τάσο Τρύφωνος για το ιδιαίτερο χρώμα των μαλλιών του και τη βαφή που χρησιμοποιεί.

Ο παίκτης να απαντά πως το χρώμα είναι αποτέλεσμα του χλωρίου της πισίνας, μιας και είναι πρωταθλητής κολύμβησης στα 50 μέτρα και, συγκεκριμένα, στην τεχνική “πεταλούδα”.

Ο Τάσος Τρύφωνος τότε του ζήτησε να δείξει στο κοινό ποιες είναι οι κινήσεις της “πεταλούδας” και ο παίκτης όχι μόνο το έκανε, αλλά έβγαλε και το πουκάμισό του για να είναι πιο άνετος!

Βέβαια, ο Φώτης είχε κι άλλες αστείες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, αφού αργότερα τραγούδησε το “Αμάρτησε μαζί μου κι έλα” μαζί με την συμπαίκτριά του, τη Μαριέλλα, με την οποία του έκανε “προξενιό” ο Τάσος Τρύφωνος.

Τέλος, από το παιχνίδι δεν έλειψαν και τα αγγλικά του Φώτη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα