Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει ο Κυπραίος, εκδηλώνεται ο Κλεομένης – Τι θα δούμε

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει ο Κυπραίος, εκδηλώνεται ο Κλεομένης – Τι θα δούμε
Ο Θωμάς Κυπραίος από Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο Κυπραίος επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του. Τι θα πει στην Ελένη; Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στις "Άγριες Μέλισσες".

Απανωτές οι εξελίξεις και οι ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Αποκλειστικό απόσπασμα:

Η Λενιώ ανακρίνει τον πιθανό πατέρα του μωρού της Δρόσως, τον Παύλο, και η Ασημίνα αρχίζει να έχει τις πρώτες υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης, αυτή τη βδομάδα, πιθανόν απόψε, θα γίνει η ερωτική πρόταση του Κλεομένη προς τον Μελέτη, που θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Σεβαστών.

Τι θα δούμε απόψε:

Η Ελένη πιέζει τον Παύλο να παραδεχτεί πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως. Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με το Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της. Θα υποχωρήσει η Δρόσω παρά τις αντιρρήσεις του Νικηφόρου; Η Παγώνα προσπαθεί να κερδίσει πάλι τη θέση της στο σπίτι της ενώ ο Προκόπης ανακοινώνει πως θα κατέβει για Κοινοτάρχης στις εκλογές. Ο Κυπραίος επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του. Θα τον δεχτεί πίσω ο ταξίαρχος; Θα βρει το θάρρος ν’ αντιμετωπίσει την Ελένη; Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα παρά τις δυσκολίες. Ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Θα αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι ο Κλεομένης; Η Ασημίνα θα αρρωστήσει βαριά και θα την πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, θα βρεθούν με τον Νικηφόρο απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα