Άγριες Μέλισσες: Σοκαρισμένος ο Κλεομένης – Πώς θα αντιδράσει μετά την αποκάλυψη

Άγριες Μέλισσες: Σοκαρισμένος ο Κλεομένης – Πώς θα αντιδράσει μετά την αποκάλυψη
Ο Κλεομένης από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστική ήταν η τελευταία σκηνή του επεισοδίου της Δευτέρας. Ο Κλεομένης μαθαίνει το σχέδιο της παγίδευσής του. Πώς θα το χειριστεί.

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις αυτής της βδομάδας στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, που καθηλώνει τους τηλεθεατές κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

Το επεισόδιο της Δευτέρας τελείωσε με μια συγκλονιστική σκηνή: ο Δημητράκης κάλεσε τον Κλεομένη στο δάσος, ώστε να τον ξεμπροστιάσει με τον Δούκα, τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να είναι παρόντες. Και ενώ οι τρεις τους παρακολουθούσαν από μακριά και περίμεναν τη στιγμή της αποκάλυψης, ο Δημητράκης αποφάσισε να μην παγιδέψει τον Κλεομένη και να του αποκαλύψει το σχέδιο που είχαν στήσει.

Πώς θα αντιδράσει ο Κλεομένης στην αποκάλυψη του σχεδίου;

Τι θα δούμε την Τρίτη

Ο Κλεομένης, σοκαρισμένος, καταλαβαίνει πως ο Δημητράκης εξυπηρετούσε τα σχέδια του Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει; Θα καταφέρει να θολώσει τα νερά; Θα καταλάβει ο Δούκας το παιχνίδι του; Η Πηνελόπη απογοητευμένη από την αποτυχία του σχεδίου προσπαθεί να πείσει τον Μελέτη να εγκαταλείψει την προσπάθεια αλλά εκείνος δείχνει ανένδοτος. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του; Η Ανέτ ανησυχεί μήπως σκέφτονται να κάνουν κάποια τρέλα. Θα τους αποκαλύψει την αλήθεια για τη συγγένειά τους; Οι τρεις αδελφές έρχονται, για άλλη μια φορά, σε σύγκρουση καθώς η Μυρσίνη δε χάνει ευκαιρία να σπέρνει τη διχόνοια, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει τη Θεοδοσία πως πήγε σε δικηγόρο και θα προχωρήσει με το διαζύγιο. Πώς θα αντιδράσει ο Μιλτιάδης όταν καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του; Η Ελένη παλεύει ανάμεσα στα συναισθήματά της για τον Λάμπρο και το μέλλον της με τον Θωμά. Θα φορέσει, τελικά, το δαχτυλίδι του Κυπραίου ή θα περιμένει το διαζύγιο του Λάμπρου;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα