Άγριες Μέλισσες: Τέλος ο ρόλος της Θεοδοσίας – Αποχωρεί από τη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Τέλος ο ρόλος της Θεοδοσίας – Αποχωρεί από τη σειρά
Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Εκτός δεύτερης σεζόν στις "Άγριες Μέλισσες" η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Όπως αποκάλυψε, ο ρόλος της "Θεοδοσίας" δεν μπορεί να συνεχιστεί βάσει σεναρίου.

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται την “Θεοδοσία” στις “Άγριες Μέλισσες”, αποκάλυψε ότι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δε θα την δούμε στη σειρά.

Όπως και ο ρόλος του “Θωμά Κυπραίου”, που τον ενσαρκώνει ο Γιάννης Στάνκογλου, έτσι και της “Θεοδοσίας” είναι δύκολο να έχει συνέχεια στο σενάριο και έκανε τον κύκλο του.

Αυτό αποκάλυψε και η ίδια η ηθοποιός, η οποία είπε χαρακτηριστικά:

“Δεν θα είμαι του χρόνου, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί., από γραφής, ήταν μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί πέρα, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα