Ο Αντικαπνιστικός στον Ρέμο: Οι θαμώνες βγήκαν έξω να καπνίσουν

Ο Αντικαπνιστικός στον Ρέμο: Οι θαμώνες βγήκαν έξω να καπνίσουν
NDP PHOTOS

Πολλοί αναρωτιούνται αν όντως ο αντικαπνιστικός μπορεί να εφαρμοστεί στα μπουζούκια και τα κλαμπ - Δείτε τι έγινε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί ο αντικαπνιστικός νόμος να τέθηκε σε εφαρμογή, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που διερωτήθηκαν κατά πόσο ο νόμος θα μπορούσε να εφαρμοστεί στα νυχτερινά κέντρα -τα γνωστά μπουζούκια - και τα κλαμπ, που θεωρούνται παραδοσιακά «ναοί» των θεριακλήδων.

Η απάντηση σύμφωνα με το voria.gr, φαίνεται να δόθηκε εν μέρει από θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος. Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, δεκάδες καπνιστές σηκώθηκαν από τα τραπέζια και βρέθηκαν εκτός μαγαζιού προκειμένου να κάνουν ένα τσιγάρο - παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του δημοφιλούς τραγουδιστή βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη:

Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους δηλώνουν πως θα χάσουν πελατεία εξαιτίας του νόμου. Η κοινωνία από την άλλη φέρεται διχασμένη ανάμεσα σε αυτούς που είναι υπέρ και αυτούς που είναι κατά του αντικαπνιστικού νόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντικαπνιστικός Νόμος, Κάπνισμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αντικαπνιστικός νόμος: Αυξάνονται σταθερά οι καταγγελίες

Δημοσκόπηση: Συντριπτική αποδοχή για τον αντικαπνιστικό

Αυξήθηκαν στις 347 οι κλήσεις προς το 1142 τη δεύτερη μέρα λειτουργίας του

Αντικαπνιστικός νόμος: Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα στη Λαμία

Τρομερή πατέντα: Βρήκε τον τρόπο να καπνίζει μέσα σε μαγαζί

SHARE:

24Media Network