Αγνώριστος ο Harry Styles με το νέο κούρεμά του

Διαβάζεται σε 2'
Harry Styles
Harry Styles Chris Pizzello/AP Photo

Πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο hairlook που υιοθέτησε πραγματοποίησε ο Harry Styles και βρέθηκε μετά της νέας συντρόφου του σε συναυλία των U2. Οι αντιδράσεις των θαυμαστών του.

Ξεχάστε την πλούσια κόμη του Χάρι Στάιλς (Harry Styles) που ξέρατε αφού ο Βρετανός superstar υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία πολλά χρόνια, ήδη από το ξεκίνημά του στο συγκρότημα One Direction.

Ο φωτογραφικός φακός του TMZ εντόπισε τον 29χρονο βραβευμένο με Grammy καλλιτέχνη στη συναυλία των U2 στο Λας Βέγκας με ξυρισμένο κεφάλι να απολαμβάνει το εντυπωσιακό show του συγκροτήματος, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Taylor Russell και παρέα φίλων.

Χάρι Στάιλς: Οι αντιδράσεις των fans του για το νέο του κούρεμα

Φορώντας ένα λευκό T-shirt δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος, με μεγάλη μερίδα των fans του μάλιστα να μην έχει πάρει πολύ “ζεστά” τη συγκεκριμένη αλλαγή στην εμφάνισή του και να εκφράζουν την απογοήτευσή τους με αναρτήσεις τους στα social media.

Αγαπώ τόσο πολύ τον Χάρι Στάιλς και θα υπερασπιστώ οτιδήποτε κάνει, αλλά αυτό το κούρεμα δεν είναι ένα από αυτά, λυπάμαι”, έγραψε θαυμαστής του τραγουδιστή στο Twitter.

“Πώς στο διάολο θα λέγεσαι Χάρι Στάιλς χωρίς να έχεις μαλλιά να φτιάξεις”, έγραψε ένας άλλος.

Ο Χάρι Στάιλς βρίσκεται σε κρίση μέσης ηλικίας;“, αναρωτήθηκε ένας τρίτος, ενώ ένας όχι τόσο ψύχραιμος θαυμαστής του του ζήτησε ‘να βγάλει αυτό το καραφλό καπέλο και να μην αστειεύεται’.

Φυσικά, υπήρχαν και αρκετοί που αμέσως εντυπωσιάστηκαν από την αλλαγή αυτή, υποστηρίζοντας ότι όσο βλέπει τη νέα εικόνα του Στάιλς τόσο πιο “καυτό” γίνεται το συγκεκριμένο κούρεμα, που λέγεται buzzcut.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα