Αινιγματική δήλωση της Γκουίνεθ Πάλτροου: “Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ”

Διαβάζεται σε 3'
Αινιγματική δήλωση της Γκουίνεθ Πάλτροου: “Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ”
Gwyneth Paltrow Jordan Strauss/Invision/AP, file

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε για τη “μεγάλη έξοδό” της από τα “φώτα” της δημοσιότητας, η οποία -όπως είπε- πλησιάζει.

Σε μια δήλωση που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά προχώρησε η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της πως θέλει να εγκαταλείψει τα “φώτα” και να “εξαφανιστεί” από το Χόλιγουντ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, όπως δήλωσε, είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως λέει η ίδια στο αμερικανικό περιοδικό Bustle, επιθυμεί να επικεντρωθεί περισσότερο στην οικογένειά της.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός σχεδιάζει να πουλήσει τη Goop, την εταιρεία ευεξίας και καλής ζωής, που ίδρυσε το 2008.

«Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ» είπε η ίδια, ενώ εξήγησε πως φαντάζεται ότι θα ζει μια πολύ ήρεμη ζωή μετά την αποχώρησή της από τη σόουμπιζ.

Σημειώνει μάλιστα ότι θα ήταν ικανοποιημένη αν έκανε την «μεγάλη έξοδό» της, στα 55α γενέθλιά της, το 2027.

 

«Οι γυναίκες είμαστε προγραμματισμένες να είμαστε πολυάσχολες. Είναι σαν παράσημο για εμάς, που κουβαλάμε από την πατριαρχία, να πρέπει να αποδίδουμε περισσότερο από όσο μπορούμε. Θα ήθελα να περάσω στην επόμενη φάση, αυτή της ανακάλυψης και της τρυφερότητας, να αφήνω τη ζωή να ξεδιπλώνεται, σε αντίθεση με το τώρα, που αισθάνομαι ότι δεν κάνω αρκετά. Γιατί τώρα αν δώσω στον εαυτό μου άδεια για ένα Σαββατοκύριακο αρχίζω να αγχώνομαι σε φάση, πω πω, Θεέ μου, τι θα έπρεπε να κάνω τώρα; Ακόμα και όταν προσπαθώ να χαλαρώσω, σκέφτομαι, εντάξει, ήρθε η ώρα να πιάσω ένα καλό μυθιστόρημα! Και σκέφτομαι, Χριστέ μου, δεν μπορείς απλά να καθίσεις και να χαθείς στις σκέψεις σου;».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για το πώς βίωσε το ηλικιακό κατώφλι των 50, λέγοντας πως “είχε φρικάρει” στα 40, οπότε όλα ήταν εντάξει.

«Ήταν τέλεια. Ανησυχούσα ότι θα νιώθω θλίψη ή φόβο γιατί θυμάμαι ότι είχα φρικάρει όταν έκλεισα τα σαράντα. Αλλά δεν συνέβη τίποτα τέτοιο στα 50. Ήμουν σε φάση, αγαπώ τους φίλους μου, αγαπώ το σύζυγό μου, αγαπώ τα παιδιά μου.

Ναι, η δουλειά μου είναι δύσκολη. Αλλά αυτό είναι καλό. Η οπτική σου είναι: Δεν με νοιάζει καθόλου τι λένε για μένα, τι σκέφτονται για μένα, αυτή είμαι. Νιώθω ότι στα 50 εμβάθυνα στον εαυτό μου. Και αυτό γίνεται όλο και καλύτερο».

Σημειώνεται ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου παντρεύτηκε τον Brad Falchuk το 2018 και είναι θετή μητέρα στα δύο παιδιά του, τη 19χρονη ISabella και τον 17χρονο Brody. Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, τη 19χρονη Apple και τον 17χρονο Moses.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα