Αλίκη Κατσαβού: Η ζωή της με τον 4χρονο Φοίβο μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού: Η ζωή της με τον 4χρονο Φοίβο μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε το γεγονός του θανάτου του Κώστα Βουτσά και το πώς είπε την αλήθεια στον γιο της.

Σχεδόν ενάμιση μήνα από τον θάνατο του αξεπέραστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή της με τον 4χρονο Φοίβο μετά την απώλεια του συζύγου της, τον καιρό της καραντίνας.

“Αναλογικά με τα γεγονότα είμαστε καλά. Αντέχουμε” δήλωσε η ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου, ενώ στο πλάνο μπήκε ο Φοίβος, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ. “Είναι καλό παιδί και μας κάνει κι εμάς να φαινόμαστε καλοί” δήλωσε για τον γιο της. “Το ήθελα τόσο πολύ. Το ήθελε και ο Κώστας πολύ. Αλίμονο, αν ήμουν τώρα μια μαμά αδιάφορη” πρόσθεσε.

Η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε την απώλεια του Κώστα Βουτσά και το πώς είπε την αλήθεια στον γιο της. “Οι ειδικοί μου έχουν πει να εξηγήσω στον Φοίβο τι έχει συμβεί χωρίς μελοδραματισμούς” υπογράμμισε.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει ένα μνημόσυνο για τον αξέχαστο ηθοποιό όταν τελειώσει ο εφιάλτης του κορονοϊού.”O Κώστας ήταν αγαπημένος όλων. Θα γίνει ένα ανοιχτό μνημόσυνο όταν η πανδημία περάσει” είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα