Αναστάσιος Ράμμος: Καθηλώνει η εξομολόγηση για τον εθισμό – “Έπινα” ανθρώπους και συναισθήματα

Διαβάζεται σε 3'
Αναστάσιος Ράμμος
Αναστάσιος Ράμμος Instagram@a_rammos

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τη σκοτεινή περίοδο του εθισμού του σε ουσίες και αλκοόλ αλλά και το ταξίδι της απεξάρτησης έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος στο The 2Night Show.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/02) ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, φανερά ανανεωμένος, βρίσκεται σε μια καινούργια φάση της ζωής του και εξήγησε πώς προσπαθεί να νικήσει τους φόβους και τις ενοχές του παρελθόντος. Μίλησε με ειλικρίνεια και αποδοχή για το θέμα της εξάρτησης και του εθισμού του, που τον οδήγησαν στα “κόκκινα”.

Αναστάσιος Ράμμος: Η εξομολόγηση για τις εξαρτήσεις

Ο Αναστάσιος Ράμμος προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το παρελθόν του και τις εξαρτήσεις.

“Ήθελα να αλλάξω εμένα από το παρελθόν. Να μην έχω ενοχές, φόβους, συνεξαρτήσεις με ανθρώπους και κυρίως να ξεκινήσω να νιώθω, να μη φοβάμαι τα συναισθήματά μου. Το θέμα της εξάρτησης και του εθισμού έχει να κάνει καθαρά με τα συναισθήματα του ανθρώπου. Μπορεί να ξυπνούσα το βράδυ και αντί να φάω δύο κομμάτια τούρτα, θα την έτρωγα ολόκληρη και μετά να έκανα εμετό. Αντί να έπινα ένα ποτήρι κρασί, να έπινα ένα ολόκληρο μπουκάλι. Δεν είχα κανένα μέτρο, ήμουν στα “κόκκινα”” εξομολογήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: “Ήταν τα συναισθήματα που δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Όταν έβρισκα γαλήνη στο ποτό, “μούδιαζαν” τα συναισθήματά μου αλλά μετά αυτό γυρίζει μπούμερανγκ και σου κάνει κακό στον οργανισμό, στην εμφάνιση και κυρίως στα συναισθήματα. Τώρα επιλέγω να πω ότι είμαι θυμωμένος, ότι ντρέπομαι και ότι φοβάμαι. Θα περάσει. Ο εθισμός είναι αρρώστια, το κατάλαβα με την ψυχοθεραπεία. Είναι βιολογικό είτε είναι τζόγος, είτε το φαγητό”.

Αναστάσιος Ράμμος: Η εξάρτηση από τις ουσίες

Απαντώντας στο εάν είχε εξάρτηση από ουσίες, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: “Φυσικά πέρασα και τη φάση με ουσίες. Εάν δεν έμπαινα δεν θα ήμουν εδώ. Όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Είχα χρόνια εθισμό στις ουσίες. Το θέμα δεν είναι μόνο οι ουσίες, “έπινα” και ανθρώπους και συναισθήματα”.

Ενώ, πρόσθεσε: “Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί βρισκόμουν κάπου και ο Εκατομμυριούχος (το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου) μου κρατούσε συντροφιά στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμη. Με βοήθησες πάρα πολύ. Η απεξάρτηση και η ανάρρωση είναι ένας προσωπικός αγώνας, ένα προσωπικό μονοπάτι. Στην απεξάρτηση λες κάθε μέρα “μόνο για σήμερα” αυτός είναι ο στόχος μου”.

“Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να αφεθείς, να δηλώσεις ανίσχυρος σε ό,τι σε κακοποιεί συναισθηματικά. Εγώ κακοποιούσα τον εαυτό μου” κατέληξε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα