Ανδρέας Μικρούτσικος: Η σκληρή αποκάλυψη για τον καρκίνο

Διαβάζεται σε 2'
mikroutsikos
Ανδρέας Μικρούτσικος

Μία αναφορά στον Νίκο Φλωρινιώτη και τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο έκανε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αποκαλύψει τη δική του προσωπική ιστορία που λίγοι γνώριζαν.

Σήμερα, Παρασκευή (22/12) συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Νίκο Φλωρινιώτη που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή, έχοντας χάσει τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 39 ετών και μία αναφορά στο πρόβλημα υγείας του έφερε μία σοκαριστική αποκάλυψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στην εκπομπή “Super Katerina” προβλήθηκαν δηλώσεις της Νάσιας Κονιτοπούλου, μιας εκ των στενών φίλων του γιου του Γιάννη Φλωρινιώτη, η οποία περιέγραψε στην κάμερα όσα την ένωναν με τον Νίκο Φλωρινιώτη αλλά και τη μάχη που έδινε.

Μετά το τέλος των δηλώσεων, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε πως δεν μπορεί να πιστέψει πώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο και δεν επιθυμούν να λάβουν αγωγή, η απάντηση ήρθε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που στην προσπάθεια να αποφύγουν αυτό το μοιραίο, πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι και ιάσιμο, ότι τελειώνει και δεν ασχολούνται με αυτό”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

Θα σου πω κάτι σκληρό. Έκανα εγχείρηση κι έβγαλα καρκίνο και μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες κλπ. Δεν έχω κάνει τίποτα“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Σας λέω την αντίδρασή μου. Ξέρετε πού στηρίχτηκα; Ότι έφυγε ο γιατρός μου από το κρατικό νοσοκομείο, πήγα να τον βρω, είχε φύγει. Καινούργιος ‘θα γίνει αυτό…’, δεν έχω κάνει τίποτα. Σας λέω τη νοοτροπία που υπάρχει και είμαι ένας άνθρωπος μαθηματικός, πολιτισμένος, μορφωμένος. Άλλο θέλω να πω. Κρύωμα παθαίνω και λέω ότι έγινε μετάσταση. Φεύγει το κρύωμα, λέω είμαι καλά. Είναι μια νοοτροπία”, ανέφερε μεταξύ άλλων και τόνισε πως “ο καρκίνος, αν εγχειριστείς και κάνεις τις πρώτες θεραπείες περνάει ένα διάστημα που νιώθεις καλά. Εκεί στο καλά υπάρχει μια διαδικασία του μυαλού που λέει ότι θα αντιδράσει ο οργανισμός μου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα