Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης

Διαβάζεται σε 3'
floriniotis
Νίκος Φλωρινιώτης Papadakis Press

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο Νίκος Φλωρινιώτης, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. “Λύγισε” η αδερφή του Αννούλα.

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έξι μήνες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, τον περασμένο Ιούνιο.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (19/12) με την αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη να επιβεβαιώνει στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” τον χαμό του αδερφού της και να ξεσπά σε λυγμούς.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη δεν κατάφερε να κρύψει τον πόνο της, καταφέρνοντας μέσα σε αναφιλητά να πει “Καλημέρα… καταστράφηκα“.

Αμέσως, η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να αποδεσμεύσουν την τραγουδίστρια για να μπορεί μόνη της να διαχειριστεί τα συναισθήματά της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Νίκος Φλωρινώτης: Οι τελευταίες δηλώσεις για τη μάχη με τον καρκίνο

Στα τέλη Νοεμβρίου, ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο του δέρματος και ο ίδιος είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” ο γιος του τραγουδιστή δήλωσε πως στο πλαίσιο του επόμενου κύκλου των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και ενώ λαμβάνει την αγωγή του εδώ και έξι μήνες, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να γίνει επανέλεγχος.

“Έκανα εισαγωγή την Παρασκευή στο νοσοκομείο, οι γιατροί θα μου αλλάξουν τη θεραπεία και θέλουν να με παρακολουθούν για να δουν πώς θα πάει. Ψυχολογικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλά, δεν είναι εύκολο. Μέσα σε λίγο καιρό μου συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα, το θέμα της υγείας μου, η απώλεια του πατέρα μου. Αλλά πρέπει να μείνω δυνατός, πιστεύω ότι με προστατεύει και ο πατέρας μου εκεί ψηλά, τον νιώθω σαν να είναι εδώ”, είχε δηλώσει.

Μάλιστα, η αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη είχε μιλήσει για την εισαγωγή του αδερφού της στο νοσοκομείο αλλά και για την πορεία της υγείας του.

Τραγική ειρωνεία η δήλωσή της πως “με ρωτάνε κάθε μέρα πώς είναι το παιδί, όλοι με παίρνουν τηλέφωνο. Μετά από αυτά που έχω περάσει φέτος, έχω φοβηθεί να λέω ότι είμαι καλά. Δεν μας έχουν ενημερώσει οι γιατροί πόσο θα μείνει στο νοσοκομείο”.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου έξι μήνες, στις αρχές Ιουνίου, σε ηλικία 76 ετών.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου νοσηλευόταν από τις 31 Μαΐου με πολλαπλές νοσηρότητες, με πιο σοβαρή το πνευμονικό οίδημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ, υπενθυμίζεται, πως στα τέλη του 2022 και στις αρχές του 2023 είχε νοσηλευτεί για αρκετές μέρες, λόγω λοίμωξης στο αναπνευστικό του σύστημα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα