Angus Cloud: Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της Zendaya και της Sydney Sweeney

Angus Cloud: Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της Zendaya και της Sydney Sweeney
Η Zendaya και ο Angus Cloud YouTube

Με αναρτήσεις τους στα social media οι δύο πρωταγωνίστριες του "Euphoria" αποχαιρέτησαν τον Angus Cloud ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Οι συγκινητικές δημοσιεύσεις.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 25χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς της HBO Euphoria“, Angus Cloud δεν βρίσκεται πια στη ζωή με τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους πρώην συνεργάτες του να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του.

Η δυσάρεστη είδηση προκάλεσε θλίψη και το διαδίκτυο κατακλύστηκε από συγκινητικά αφιερώματα και αναρτήσεις μέσα από τις οποίες εκπρόσωποι της διεθνούς showbiz, ηθοποιοί, μουσικοί και τραγουδιστές έλεγαν το τελευταίο “αντίο” στον 25χρονο ηθοποιό.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτές των δύο ηθοποιών και πρωταγωνιστριών της σειράς που τον ανέδειξε, της Zendaya και της Sydney Sweeney, οι οποίες συνεργάστηκαν μαζί του στις δύο σεζόν της σειράς.

“Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά που έχει ο Angus. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω σε αυτή τη ζωή, να τον αποκαλώ αδελφό μου, να βλέπω τα ζεστά ευγενικά του μάτια και το λαμπερό χαμόγελο ή να ακούω το μεταδοτικό του γέλιο (χαμογελάω τώρα που το σκέφτομαι), έγραψε η σταρ του “Euphoria”, Zendaya στην ανάρτησή της στο Instagram.

“Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν… ‘μπορούσαν να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο στο οποίο έμπαιναν‘, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω, ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα θυμάμαι κάθε στιγμή του”, πρόσθεσε η ίδια, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της να προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

“Η καρδιά μου είναι με τη μητέρα του και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή και παρακαλώ να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί καθώς η θλίψη και ο πόνος είναι διαφορετικά στον καθένα”, κατέληξε η Zendaya.

“Angus ήσουν μια ψυχή ανοιχτή, με την πιο καλή καρδιά, και γέμιζες κάθε δωμάτιο με γέλιο… Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να δημοσιεύσω ποτέ και δυσκολεύομαι να βρω όλες τις λέξεις. Θα μας λείψεις περισσότερο από όσο νομίζεις, αλλά είμαι τόσο ευλογημένη που σε γνώρισα σε αυτή τη ζωή και είμαι σίγουρη ότι όλοι όσοι σε έχουν γνωρίσει νιώθουν το ίδιο. Αυτός ο πόνος στην καρδιά είναι πραγματικός και εύχομαι να είχαμε κάνει μια ακόμη αγκαλιά. Όλη μου η αγάπη είναι μαζί σου”, έγραψε μεταξύ άλλων η Sydney Sweeney η οποία στη σειρά υποδύθηκε την Cassie Howard.

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης σπάνιες και αδημοσίευτες φωτογραφίες της με τον ηθοποιό από τα γυρίσματα της σειράς.

Ο δημιουργός του Euphoria, Σαμ Λέβινσον (Sam Levinson) σε δήλωση του στο Deadline ανέφερε ότι «δεν υπήρχε κανένας σαν τον Angus. Ήταν πολύ ξεχωριστός, πολύ ταλαντούχος και πολύ νέος για να μας αφήσει τόσο σύντομα. Πάλευε επίσης όπως πολλοί από εμάς, με τον εθισμό και την κατάθλιψη. Ελπίζω να ήξερε πόσες καρδιές άγγιξε. Τον αγαπούσα. Πάντα θα τον αγαπώ”.

Η αιτία θανάτου του Cloud δεν έχει προσδιοριστεί. Η οικογένειά του ανέφερε σε δήλωσή της ότι ο νεαρός ηθοποιός είχε κηδέψει τον πατέρα του μόλις την περασμένη εβδομάδα “και πάλευε έντονα” με αυτή την απώλεια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα