Αντώνης Φραγκάκης: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 7 χρόνια αλλά δηλώνει γιόγκι

Διαβάζεται σε 2'
Αντώνης Φραγκάκης
Αντώνης Φραγκάκης glomex

Ο Αντώνης Φραγκάκης επιστρέφει τηλεοπτικά και με αφορμή την είσοδό του στον “Ερωτα Φυγά” μιλά για την ενασχόλησή του με τη γιόγκα και θυμάται την περίοδο της τεράστιας επιτυχίας των “Singles”.

Τον Αντώνη Φραγκάκη τον γνωρίσαμε ως ηθοποιό, όμως ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο και στη συνέχεια τον κέρδισε η γιόγκα.

Η κάμερα της εκπομπής “I Love Σου Κου” συνάντησε τον Αντώνη Φραγκάκη, ο οποίος με αφορμή την τηλεοπτική επάνοδό του μετά από 7 χρόνια, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”, ενώ περιέγραψε πόσο αναπάντεχα μπήκε στη ζωή του η γιόγκα.

“Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η βοήθεια που μπορεί να σου δώσει η παραγωγή. Για να μπορέσω να κάνω γυρίσματα, πρέπει η παραγωγή να χωρέσει τις σκηνές μέσα στο σταθερό πρόγραμμά μου. Οπότε όταν είδαμε ότι μπορεί να γίνει, είναι ευχάριστο να γυρνάς στα παλιά λημέρια”, είπε ο ίδιος σχετικά με τον “Έρωτα Φυγά”.

“Μου φαίνεται ότι η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το 2017 με την Μπέττυ Μαγγίρα”, είπε ο Αντώνης Φραγκάκης για την τηλεοπτική του επιστροφή, ενώ μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία για το πώς μπήκε στη ζωή του η γιόγκα.

Μπήκα σε μία αίθουσα γιατί κρύωνα και γινόταν μάθημα γιόγκα. Στην αρχή έκανα κάθε μέρα, πολύ αργότερα όμως από μια παράσταση που ήταν να ξεκινήσει και μία εβδομάδα πριν ακυρώθηκε, είπα φεύγω πάω στην Ινδία. Εκεί συνάντησα μια καταπληκτική δασκάλα, η οποία με έκανε να πω ότι αυτό θέλω να το διδάξω”, είπε στη συνέχεια.

Ο Αντώνης Φραγκάκης αναφέρθηκε και στους “Singles” αλλά και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκείνη την περίοδο, “δεν τολμούσα να δω σχολική εκδρομή και άλλαζα δρόμο“.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Φραγκάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα