Από πότε μπορούμε να κρίνουμε τους άλλους για το πού θα ταξιδέψουν;

Διαβάζεται σε 2'
Η Ελένη Βαΐτσου στο Πακιστάν
Η Ελένη Βαΐτσου στο Πακιστάν Instagram@vaitsou_eleni

Αρνητικά και επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση, τα κιλά, τα ρούχα, την ηλικία, τώρα και για τους προορισμούς που επιλέγει κανείς να ταξιδέψει. Η απίστευτη εμπειρία της Ελένης Βαΐτσου.

Η Ελένη Βαΐτσου βρέθηκε καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” και μοιράστηκε τη δική της εμπειρία όταν βρέθηκε στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής.

Ο λόγος δεν ήταν ούτε κάποια άποψη που έγραψε ή μοιράστηκε στα social media, ούτε η εμφάνισή της ή τα κιλά της ή το ντύσιμό της, που “δικαστές” – χρήστες του διαδικτύου φροντίζουν με κάθε ευκαιρία να κρίνουν, αλλά ένας προορισμός στο εξωτερικό που επέλεξε να επισκεφθεί τον Αύγουστο του 2023.

Η ηθοποιός ταξίδεψε στο Πακιστάν και δέχθηκε γι’ αυτό έντονη κριτική, όπως είπε στην Αθηναΐδα Νέγκα.

“Η κριτική ήταν ότι είναι περίεργος προορισμός, ότι ‘γιατί πας εκεί ενώ αυτοί έρχονται εδώ‘, τέτοια πράγματα, ‘αφού πήγες εκεί, κάτσε εκεί‘, τέτοια πράγματα”, είπε αρχικά η ηθοποιός, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει το προφανές, πως δεν σημαίνει ότι ασπάζεσαι τα κακά ενός τόπου αν αποφασίσεις να πας εκεί ως τουρίστας.

Φαντάζομαι ότι αυτά τα λένε άνθρωποι που δεν ταξιδεύουν και δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό“, απάντησε η Ελένη Βαΐτσου.

Θέλοντας μάλιστα να απαντήσει σε όσους τη ρωτήσαν “γιατί να πας στο Πακιστάν;”, η Ελένη Βαΐτσου περιέγραψε όσα έκανε, λέγοντας πως πέρασε πάρα πολύ ωραία.

Τα πάντα έκανα. Έκανα πτήση με ανεμόπτερα, έκανα μπάνιο σε λίμνη, πήγα και περπάτησα πάνω σε παγετώνα. Πολύ ωραία πράγματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Βαΐτσου.

 

Η ίδια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Πακιστάν είχε μοιραστεί πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα στα social media ενώ ένα από τα post που έκανε το αφιέρωσε σε όσους της είπαν: ‘Μα καλά, τί θα πας να κάνεις στο Πακιστάν;;!!!‘.

“Ε λοιπόν, πάρτε μια μικρή (πολύ μικρή) γεύση! Θα ακολουθήσουν κι άλλα post (προφανώς) παρόλο που πιστεύω πως ούτε στο μισό δεν μπορεί να αποτυπωθεί η φυσική ομορφιά του τόπου ή τα συναισθήματα που βίωσα σε αυτό το ταξίδι εμπειρία ζωής”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα