Άρης Σοϊλέδης: Ο λόγος που δεν πήγε στο Survivor All Star και το παρασκήνιο του τελικού

Άρης Σοϊλέδης: Ο λόγος που δεν πήγε στο Survivor All Star και το παρασκήνιο του τελικού
Άρης Σοϊλέδης ΣΚΑΙ

Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε κάποιες εικασίες για τους λόγους που μπορεί να μην τον κάλεσαν στο All Star. Το παράπονό του από τους ανθρώπους της παραγωγής και η αντίδρασή τους στον περσινό τελικό.

Συνέντευξη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Survivor, ωστόσο, έχασε την πρωτιά από τον Στάθη Σχίζα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην απουσία του από το Survivor All Star και δήλωσε πως δεν γνωρίζει γιατί δεν τον κάλεσαν φέτος, ενώ προχώρησε σε κάποιες εικασίες σχετικά με τους λόγους.

“Έχω μείνει με την απορία γιατί δεν πήγα στο Survivor All Star. Το γιατί πραγματικά δεν το ξέρω. Από ποιον να μάθω; Αν έβλεπα τον Ατζούν φυσικά και θα τον ρώταγα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι επειδή έγινε αυτό με την επικοινωνία και ο τσακωμός με τον Τάκη. Αλλά και ο Τάκης τσακώθηκε μαζί μου και πήγε. Κι άλλοι τσακώθηκαν και πήγαν. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ότι ξέρω ισπανικά και μπορεί η παραγωγή να σκέφτηκε ότι αν μπει ο Άρης μέσα, μπορεί να δημιουργήσει επαφές πάλι με τους ντόπιους και να τρώνε. Αν είναι αυτό… Είδαμε ότι φέτος έγιναν χειρότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια”, είπε ο ποδοσφαιριστής.

Εξέφρασε, επίσης, την πικρία του για τους ανθρώπους της παραγωγής, αποκαλύπτοντας κι ένα παρασκήνιο από τον περσινό τελικό. Όπως είπε:

Το αγάπησα το παιχνίδι, αλλά έχω πικρία, κατά κάποιο τρόπο μέσα μου, για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής, γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά. Πάντα μιλούσα με τα καλύτερα λόγια, πάντα τους φερόμουν σωστά. πάντα προσπαθούσα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω, η οποία μου στοίχισε.

Ακόμα και στον τελικό, που αυτό δεν το έχω πει ποτέ, παρόλο που έχασα και ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους, τους είπα “καλό καλοκαίρι” και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει. Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν “γεια σου Άρη”, λες και τους έκανα κάτι. Οι περισσότεροι ρεπόρτερ, ηχολήπτες, cameraman μετά το παιχνίδι με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Αυτό μετράει για μένα”.

Αναφερόμενος και στο περιβόητο βλέμμα της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, στον τελικό του 2022, τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του νικητή, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε:

Τι περίμενε ο κόσμος; Να χάσω, να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίζει; Δεν υπήρξε ούτε κακία και σηκώθηκε να δει την αντίδραση την δική μου, γιατί ήξερε ότι θα στεναχωρηθώ. Δεν το έδειξα κι όλα καλά. Δεν υπήρχε εκείνη την ώρα λόγος να τραβήξουν την φάτσα της Μαρίας. Δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να τραβήξουν το πρόσωπο του νικητή και την χαρά του. Τη δική μου την αντίδραση, όχι της Μαρίας. Το θεωρώ λόγο τραβηγμένο”.

Δείτε τη συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα