Ashley Park: Η “Mindy” του “Emily in Paris” έπαθε σηπτικό σοκ σε ταξίδι στις Μαλδίβες

Διαβάζεται σε 2'
ashleypark
Η Λίλι Κόλινς και η Άσλεϊ Παρκ Instagram@ashleyparklady

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζει η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς, “Emily in Paris”, Ashley Park, η οποία υπέστη κρίσιμο σηπτικό σοκ στις διακοπές της στις Μαλδίβες. Επηρεάστηκαν όργανά της.

Ανησυχία προκάλεσε στους 2.8 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram η ηθοποιός Άσλεϊ Παρκ (Ashley Park), την οποία γνωρίσαμε ως “Mindy” στη σειρά του NetflixEmily in Paris” ως την κολλητή φίλη της Έμιλι.

Η πρωταγωνίστρια δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής (19/01) (ώρα Ελλάδας) ένα carousel post όπου η ίδια φαίνεται να βρίσκεται στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, έχοντας υποστεί κρίσιμο σηπτικό σοκ, όπως ανέφερε η ίδια, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στις Μαλδίβες την Πρωτοχρονιά.

Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφός της και συμπρωταγωνιστής της στη σειρά, Paul Forman, ο οποίος υποδύεται τον “Nicholas” στο “Emily in Paris”.

Καθώς κάθομαι εδώ και επεξεργάζομαι και αναρρώνω από τις πρώτες εβδομάδες του 2024, η μόνη λέξη που μπορώ να σκεφτώ είναι ευγνωμοσύνη. Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές τον Δεκέμβριο για την Πρωτοχρονιά, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, το οποίο μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου. Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου βελτιώθηκε παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά“, έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της με τις φωτογραφίες να δείχνουν όλη την πορεία της ανάρρωσής της.

Είμαι ευγνώμων κυρίως για τον Paul Forman που είναι άνευ όρων στο πλευρό μου σε όλα αυτά. Ηρέμησες τους φόβους μου και ήσουν δίπλα μου μέσα σε ασθενοφόρα, τρία νοσοκομεία στο εξωτερικό, μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, τρομακτικά επείγοντα περιστατικά, αμέτρητες εξετάσεις και ενέσεις, αφόρητο πόνο και τόση σύγχυση και όλα αυτά ενώ ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου μακριά από τους δικούς μας. Σε αγαπώ Paul. Περισσότερο απ’ όσο μπορώ να πω“, πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ ευχαρίστησε και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό “που εργάστηκαν ακούραστα” τόσο εκεί όσο και στην πατρίδα της.

Δίστασα να μοιραστώ αυτό που συνέβη, καθώς είμαι ακόμα στη δίνη της ανάρρωσης… αλλά τώρα ξέρω ότι είμαι με ασφάλεια στην άλλη πλευρά”, συνέχισε η Άσλεϊ Παρκ και κατέληξε: “Ευχαριστώ που το διαβάσατε αυτό. Λυπάμαι που ήμουν τόσο απούσα πρόσφατα από τόσα πολλά και από τους ανθρώπους στη ζωή μου. Σας αγαπώ όλους. Θεραπεύομαι και σας υπόσχομαι ότι θα γίνω καλά“.

Η ανάρτηση της Ashley Park:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα