Μπεν Άφλεκ: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ

Μπεν Άφλεκ: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ
Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Γκάρνερ Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

"Φωτιά" έβαλε στα ταμπλόιντ η νέα κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ. Η "αθώα" αγκαλιά τους στο αυτοκίνητο.

Πολύ καλές σχέσεις διατηρούν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ, οι οποίοι υπήρξαν παντρεμένοι για 10 χρόνια.

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2005 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: τη Βάιολετ Αν, τη Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ και τον Σάμουελ. Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2015, αλλά, τελικά, το διαζύγιο εκδόθηκε επίσημα το 2018.

Ο Μπεν Άφλεκ έκανε ξανά σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ, με την οποία διατηρούσαν δεσμό το 2002 – πριν από τη γνωριμία του με την Γκάρνερ – και παντρεύτηκαν το 2022, 20 χρόνια μετά.

Ωστόσο, η νέα κοινή εμφάνιση των δύο πρώην συζύγων έβαλε “φωτιά” στα ταμπλόιντ και συζητείται έντονα, καθώς κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που τους δείχνουν σε μια τρυφερή στιγμή.

Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα φαίνεται η Γκάρνερ να κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ η μικρότερη κόρη του πρώην ζευγαριού, κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Λίγο πριν η Γκάρνερ βγει από το αμάξι, ο Μπεν Άφλεκ γέρνει προς το μέρος της και την αγκαλιάζει, για να την αποχαιρετήσει.

Οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν μια καλή σχέση για χάρη των παιδιών τους, ενώ συχνά επαινούν ο ένας τον άλλον σε συνεντεύξεις τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα