Μπουγάς για διαφήμιση Jumbo: “Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; No way”

Μπουγάς για διαφήμιση Jumbo: “Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; No way”
Τάσος Μπουγάς Youtube / @jumbostores

Ο Τάσος Μπουγάς στις πρώτες του δηλώσεις για την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε αντιδράσεις. Τι λέει για τη διασκευή του τραγουδιού της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις για την επίθεση στους vegans, έκανε ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε αυτήν.

Ο γνωστός τραγουδιστής ερμηνεύει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου “Φεγγάρι μου”, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε στο εάν επικοινώνησε με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου για να την ενημερώσει ότι θα πει το τραγούδι, με τον ίδιο να απαντά:

Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής, δεν έχουν καμία σχέση. Μόνο να πούνε το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Εμένα δικά μου τραγούδια τα έχουν πει δεκάδες φορές. Με πήρε κανείς τηλέφωνο; Όχι. Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλα όχι και να την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτήσω τι θα πω και αν θα πω. No way”.

Γιατί να στεναχωρηθεί; Κι άμα θέλει να στεναχωρηθεί… Άσε μην πω τίποτα άλλο. Δηλαδή όταν στενοχωριέται κάποιος τι πρέπει να γίνει; Να τον παίρνει κάποιος και να τον παρακαλάει και να του λέει “μην στεναχωριέσαι;”. No way”, δήλωσε, επίσης, ο λαϊκός τραγουδιστής.

Σχετικά με το εάν ήρθε σε επαφή με τον στιχουργό/συνθέτη, απάντησε: Με τον Θεοφάνους ήρθε σε επαφή η εταιρεία και έδωσε το okay, με χαρτιά. Όλα τα άλλα είναι μαρουλόφυλλα”.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπουγάς δήλωσε πως του έγινε δελεαστική χρηματική πρόταση για τη συμμετοχή του, γι’ αυτό και είπε το “ναι”, ωστόσο ανέφερε πως δεν θυμάται το ποσό.

Τέλος, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής σημείωσε: Με τον στίχο που έχουν γράψει, δεν μπορούσε να πει το τραγούδι κάποιος άλλος, εμένα λένε “πλανητάρχη”. Και στη Σελήνη ποιος θα πήγαινε; Μόνο ο “πλανητάρχης””.

Δείτε τις δηλώσεις του Τάσου Μπουγά:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα