Cat Janice: Πέθανε η 31χρονη σταρ του TikTok – Έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου

Διαβάζεται σε 3'
Cat Jenice
Cat Jenice Instagram/@cat.janice

Η τραγουδίστρια και μητέρα ενός 7χρονου παιδιού, Cat Janice, έφυγε από τη ζωή στα 31 της χρόνια. Η ανακοίνωση της οικογένειάς της.

Έφυγε από τη ζωή η 31χρονη μουσικός Cat Janice, η οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο TikTok.

H νεαρή Αμερικανίδα τραγουδίστρια και μητέρα ενός αγοριού 7 ετών έπασχε από μία σπάνια μορφή καρκίνου. Διαγνώστηκε με σάρκωμα το 2022, υποβλήθηκε σε επέμβαση και χημειοθεραπεία που αρχικά φάνηκε να έχουν καλά αποτελέσματα, αλλά ο καρκίνος επέστρεψε με μεταστάσεις.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε η οικογένειά της μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό της Cat Janice στο Instagram.

Σήμερα το πρωί, από το πατρικό της σπίτι και περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια, η Κάθριν πέρασε ειρηνικά στο φως και την αγάπη του ουράνιου δημιουργού της. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για το κύμα αγάπης που η Catherine και η οικογένειά μας έχουν λάβει τους τελευταίους μήνες. Η Cat είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη που δεν περίμενε ποτέ. Θα συνεχίσει να προσφέρει στον γιο της μέσω της μουσικής της. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς όλους εσάς” έγραψαν στην ανάρτηση.

Επίσης, η οικογένεια ενημέρωσε ότι τη σελίδα της στο Instagram θα τη διαχειρίζεται ο αδελφός της, ο οποίος θα επιβλέπει επίσης όλες τις πτυχές της μουσικής της. Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια ανέφερε ότισύμφωνα με την επιθυμία της Cat, υπάρχει και κάποια άλλη τέχνη που θέλει να μοιραστεί με το κοινό της. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους”.

Τον προηγούμενο μήνα, η Cat Janice ανακοίνωσε ότι τις έχουν απομείνει λίγες μόνο εβδομάδες ή μήνες. Κυκλοφόρησε το τραγούδι “Dance You Outta My Head” σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα που θα αποτελέσουν την κληρονομιά της για τον 7χρονο γιο της.

Η ανάρτηση του αδερφού της

Ο αδερφός της, Cubby, την αποχαιρέτησε στο Instagram με μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους και μια μακροσκελή ανάρτηση με συγκινητικά λόγια, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Οι άνθρωποι συχνά δείχνουν έναν τραγουδιστή, έναν αθλητή, έναν επιχειρηματία κ.λπ. και λένε “Αυτό είναι το είδωλό μου”, αλλά για μένα ήταν πάντα η μεγάλη μου αδερφή. Έχω την ευλογία το είδωλό μου να είναι ο μέντοράς μου σε όλη μου τη ζωή. Η Catherine ήταν η δασκάλα μου στο πιάνο, η σύντροφός μου στο στούντιο, η πηγή της σοφίας μου και η υψηλότερη έμπνευσή μου. Όλες οι καλύτερες ιδέες μου είχαν την ιδιαίτερη πινελιά της (…) Είναι οδυνηρό να αντιμετωπίζεις το επόμενο κεφάλαιο της ζωής χωρίς αυτήν“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα