Dat Lilly: “Με εγκατέλειψε η μαμά μου, μεγάλωσα σε ίδρυμα”

Dat Lilly: “Με εγκατέλειψε η μαμά μου, μεγάλωσα σε ίδρυμα”
Dat Lilly mega tv - glomex

Η εξομολόγηση της δημοφιλούς Youtuber Dat Lilly, για την εγκατάλειψη από τη μητέρα της και τα παιδικά χρόνια στο ίδρυμα.

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε η Dat Lilly, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής “Night Out” στο Mega.

Η γνωστή Youtuber μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παιδική της ηλικία, την εγκατάλειψη από την μητέρα της, τα μοναχικά παιδικά χρόνια, αλλά και για το πραγματικό της όνομα, που είναι Αγγελική.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Dat Lilly εξομολογήθηκε: «Μεγάλωσα μόνη από τα 7,5 και πήρα τη ζωή στα χέρια μου στα 18, όταν βγήκα από ένα ίδρυμα παιδικής προστασίας όπου και μεγάλωσα. Πιστεύω πιο δύσκολα από όσο ένα άλλο παιδί που θα έφευγε κάποια στιγμή από το σπίτι του με κάποιες βάσεις και λίγη περισσότερη ασφάλεια».

«Η μαμά μου δεν ήταν εκεί. Και ήμουν πολύ μαμάκιας σαν παιδί και αυτό μου στοίχισε πάρα πολύ γιατί εκεί ήταν που άρχισα να έχω άγχος εγκατάλειψης, επειδή η μαμά μου με εγκατέλειψε. Οπότε μετά ένιωθα πως όποιος άνθρωπος έρθει στη ζωή μου θα με εγκαταλείψει. Σκέψου ένα σκυλάκι που το έχουν κακοποιήσει, την πρώτη φορά που θα πας να το χαϊδέψεις θα πάει να σου επιτεθεί και την δεύτερη φορά θα πάει προς τα πίσω. Θα πρέπει σιγά σιγά να του πηγαίνεις φαγάκι καθαρό μέχρι να κάτσει για να το χαϊδέψεις», συνέχισε.

«Παλαιότερα έλεγα πως δεν θα ήθελα να κάνω δική μου οικογένεια, τώρα που μεγαλώνω όμως λέω ναι. Παλαιότερα ήθελα να ζήσω πολλά πράγματα και ένιωθα πως με την οικογένεια σταματάει η ζωή. Τώρα όμως βάζεις την ζυγαριά και νομίζω πως γέρνω προς τα εκεί επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η συντροφικότητα, η ζεστασιά του σπιτιού, η φασαρία μέσα στο σπίτι, το να έχεις δυο δικούς σου ανθρώπους και να γυρνάς το βράδυ. Μου αρέσει αυτό, η ρουτίνα και η ασφάλεια του σπιτιού» πρόσθεσε η Youtuber.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα