Δέσποινα Βανδή: Η σπάνια εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της

Διαβάζεται σε 1'
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή PAPADAKIS PRESS

Με αφορμή ένα τραγούδι της, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην απώλεια του μπαμπά της και στο πόσο δύσκολο ήταν να την αντιμετωπίσουν η ίδια και η μητέρα της.

Καλεσμένη σε εκδήλωση ραδιοφωνικού σταθμού ήταν η Δέσποινα Βανδή και με αφορμή ένα τραγούδι της, προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τραγουδήσει το “Μέχρι Μάη Μήνα”, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του μπαμπά της και στο πόσο δύσκολο ήταν να την αντιμετωπίσουν η ίδια και η μητέρα της.

Το κουπλέ αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν αισθανόμουν – γι’ αυτό με έπαιρνε πάντα πολύ – ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου. Ήταν δύσκολη η απώλεια αυτή” είπε η Δέσποινα Βανδή και συμπλήρωσε:

“Είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δε θα τον ξαναδείς, δε θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του, ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, δε θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο. Αυτό με έπιανε πάρα πολύ. Νιώθω ότι με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα