Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: “Είναι αυστηρός κριτής, του αρέσουν πολύ οι Ψυχοκόρες”

Διαβάζεται σε 1'
Δήμητρα Ματσούκα
Δήμητρα Ματσούκα papadakispress.gr

Σε δηλώσεις της με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις “Ψυχοκόρες” η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τη δουλειά της και για την άποψη του Πέτρου Κόκκαλη για τη σειρά

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους πραγματοποίησε η Δήμητρα Ματσούκα, στο πλαίσιο του press event για τη σειρά «Ψυχοκόρες» του ANT1 που κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Η ηθοποιός το βράδυ της Τρίτης (5/3) στις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, ρωτήθηκε για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή, καθώς πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε με τον ευρωβουλευτή και Γραμματέα του πολιτικού φορέα “Κόσμος”, Πέτρο Κόκκαλη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν συμβουλεύεται αγαπημένα της πρόσωπα πριν πεί το “ναι” σε μια επαγγελματική πρόταση, η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε: «Όχι όχι, με ενδιαφέρει μόνο η δική μου γνώμη».

Στη συνέχεια η ρεπόρτερ τη ρώτησε: «Ο σύζυγος σας έχει παρακολουθήσει στις “Ψυχοκόρες”, σας έχει πει τη γνώμη του;» με την ηθοποιό να της απαντά: «Ναι ναι, του αρέσει πολύ, είναι και αυτός εντυπωσιασμένος από το επίπεδο αυτής της δουλειάς, είναι αυστηρός κριτής».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα