Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Δημήτρης Σταρόβας
Ο Δημήτρης Σταρόβας PAPADAKIS PRESS

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα μίλησε για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, για την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί, πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, μίλησε στο ΣΚΑΪ για τα νεότερα της υγείας του καλλιτέχνη.

«Tα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δεν μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας. Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του.

Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά», είπε η Άννα Σταθάκη που δεν έχει φύγει από το πλευρό του Δημήτρη Σταρόβα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα