Δημήτρης Σταρόβας: Ζούμε στην εποχή του bullying της αντίθετης άποψης

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Σταρόβας
Δημήτρης Σταρόβας glomex

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στο “The 2Night Show” της Τρίτης και εξήγησε γιατί ο κόσμος θέλει να ακούει αυτό που θέλει.

Τον Δημήτρη Σταρόβα υποδέχθηκε στο πλατό του “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (30/01).

Με αφορμή την εκπομπή του “EditoReal ” στο YouTube όπου σχολιάζει με τον δικό του τρόπo όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινή γνώμη, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το bullying της αντίθετης άποψης, που βλέπει ότι γίνεται σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.

“Φαίνεται από τα σχόλια που μου κάνουν στο YouTube ότι ζούμε στην εποχή του bullying της αντίθετης άποψης, δηλαδή οποιοσδήποτε έχει μία διαφορετική άποψη από τη δική μας πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Δεν μπορούμε να το δεχθούμε, δεν έχουμε μάθει να ακούμε τη γνώμη του άλλου όταν δεν συνάδει με τη δική μας”, είπε αρχικά ο καλλιτέχνης φέρνοντας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

“Κάνω ένα βίντεο ξυριστικό ας πούμε, για το παραδοσιακό ξύρισμα που είναι χόμπι και μου λέει ο άλλος ‘για το Μακεδονικό γιατί δεν λες τίποτα;‘. Θέλει ο κόσμος να ακούσει αυτά που θέλει αυτός, άσχετα με το τι λες εσύ“, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν ο κόσμος έχει νεύρα με τους αναγνωρίσιμους ανθρώπους, ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε πως “κακώς ο κόσμος μας κατατάσσει σε μία θέση ότι έχει και βαρύνουσα σημασία η γνώμη μας. Και τώρα που ερχόμουν εδώ απέξω είχε πέντε κανάλια να πω για αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας. Αλλά γιατί έχει σημασία η γνώμη κάποιου που έτυχε να είναι γνωστός; Περιμένει δηλαδή ο κόσμος ότι αυτό που θα πούμε είναι πολύ σημαντικό σώνει και καλά”.

Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε το απόσπασμα

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα