Εγένετο Barbenheimer! Margot Robbie και Cillian Murphy επιτέλους μαζί

Διαβάζεται σε 3'
Barbenheimer
Barbenheimer AP

Οι πρωταγωνιστές των Barbie και Oppenheimer συναντιούνται στο Actors on Actors του περιοδικού Variety και τα social τρελάθηκαν.

Οι αστέρες των δύο εκ των μεγαλύτερων κινηματογραφικών επιτυχιών της χρονιάς που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα φέτος το καλοκαίρι, συναντήθηκαν επιτέλους σε μια κοινή συνέντευξη στα πλαίσια του project Actors on Actors του περιοδικού Variety. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω της απεργίας του Χόλιγουντ, η Margot Robbie του Barbie και ο Cillian Murphy του Oppenheimer επέστρεψαν στο πρόμο των ταινιών και τέθηκαν face to face σε έναν κοινό διάλογο.

Πλησιάζουμε άλλωστε σιγά σιγά και προς τα Όσκαρ (αρχές Μαρτίου).

Το Actors on Actors (19η σεζόν φέτος) είναι μια σειρά από συνεντεύξεις που οργανώνει το Variety κατά τις οποίες οι εμβληματικότεροι πρωταγωνιστές της χρονιάς συζητούν για την τέχνη, την καριέρα τους και πολλά άλλα.

Η πλήρης συνομιλία των Robbie και Murphy θα ανέβει στο κανάλι του Variety στο YouTube στις 5 Δεκεμβρίου, ωστόσο με το πρώτο κοινό τους καρέ που δόθηκε στη δημοσιότητα άρχισε ο κακός χαμός στα social media. Λογικό, μιας και το φαινόμενο “Barbenheimer” μας απασχόλησε αρκετά πριν λίγους μήνες, καθώς οι δύο ταινίες έκαναν ταυτόχρονη πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 21 Ιουλίου του 2023.

Barbenheimer
Barbenheimer AP Photo Chris Pizzello

Το Variety περιέγραψε άλλωστε το φαινόμενο ως “το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς”.

Όπως βλέπετε, οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν το μαύρο και το ροζ, στα πλαίσια του όλου συμβολισμού του “Barbenheimer”. Κάτι που αγάπησαν οι χρήστες του διαδικτύου.

Αναμφίβολα οι δύο ταινίες, Barbie και Oppenheimer, έδωσαν νέα πνοή στο box office μετά την πανδημία, ενώ η ταυτόχρονη κυκλοφορία τους αποτελεί κάτι που θα συζητιέται για χρόνια. Αποτελώντας και αντικείμενο συζήτησης των δύο, στον διάλογό τους on camera.

Barbenheimer
Barbenheimer AP Photo Chris Pizzello

Στα άλλα ζευγάρια, Anne Hathaway και Emily Blunt συναντιούνται εκ νέου, χρόνια μετά το The Devil Wears Prada. Εμφανίζονται επίσης οι Robert Downey Jr. και Mark Ruffalo, Emma Stone και Bradley Cooper και πολλοί άλλοι.

Όλα τα ζευγάρια των διαλόγων:

Robert Downey Jr. + Mark Ruffalo

Cillian Murphy + Margot Robbie

Emily Blunt + Anne Hathaway

Rachel Zegler + Halle Bailey

Emma Stone + Bradley Cooper

Jeffrey Wright + Taraji P. Henson

Michael Fassbender + Carey Mulligan

Jacob Elordi + Colman Domingo

Natalie Portman + Paul Mescal

Andrew Scott + Greta Lee

Alden Ehrenreich + Da’Vine Joy Randolph

Annette Bening + Julianne Moore

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα