Έλενα Αμανατίδου: Αιχμές για την Δαλάκα – “Γιατί ρίσκαρε να χάσει εμένα ή την Μαρία;”

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Αμανατίδου
Έλενα Αμανατίδου Glomex/ΣΚΑΙ

Η Έλενα Αμανατίδου μίλησε για την αποχώρησή της από το Survivor 2024 και για τους προβληματισμούς της σχετικά με την επιλογή της Δαλάκα στη Μονομαχία.

Στην εκπομπή “Fay’s Time” βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Αμανατίδου, η οποία μίλησε για την αποχώρησή της από το Survivor 2024 την περασμένη εβδομάδα.

Η πρώην παίκτρια δήλωσε πως στεναχωρήθηκε πολύ που έφυγε τόσο σύντομα από το παιχνίδι και είπε: “Γενικώς είναι κακό να μπαίνεις στην αρχή, γιατί είσαι ο πρώτος που θα ψηφιστεί. Γενικά έχει ακουστεί ότι όταν μπαίνουν νέοι παίκτες, έχουμε άτομα να ψηφίσουμε είπε αρχικά.

Επίσης, η Έλενα Αμανατίδου άφησε αιχμές για την επιλογή της Δαλάκα στην Μονομαχία. Χαρακτηριστικά η Έλενα τόνισε, πως επιλέχθηκε ένας στόχος, τον οποίο εκείνη δεν είχε ρίξει ποτέ στους στίβους μάχης. Επίσης, η ίδια συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται τον τρόπο με τον οποίο η Δαλάκα διάλεξε παίκτρια από τους Μαχητές ως υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς δεν ευνοήθηκε η Αμανατίδου.

Όπως είπε: “Υπήρχαν και άλλοι στόχοι σχετικά με τη Μονομαχία, που θα μπορούσα να έχω ευνοηθεί. Η επιλογή της Χρύσας από την Κατερίνα ήταν ρίσκο για εμάς. Είχε ανέβει η Χρύσα. Ρίσκο και για τη Μαρία, γιατί κι εκείνη δυσκολεύτηκε. Ρίσκο και για εμένα, που δεν είχα ρίξει ποτέ κρίκο. Θα μπορούσε να βγάλει την Άιρα στη Μονομαχία. Με την Ασημίνα εκτός, γιατί ρίσκαρε να χάσει εμένα ή τη Μαρία;“.

Για τον Αλέξη Παππά, η Έλενα Αμανατίδου είπε: Είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να ελίσσεται όπως θέλει. Όταν πήγα στην αρχή, μιλούσα με την Κατερίνα Δαλάκα για να μου εξηγήσει κάποια πράγματα, προσπαθούσα να νιώσω οικεία. Και όπως περπατούσαμε, μου λέει “μας αφήνεις λίγο μόνους;”. Του είπα “εννοείται”, αλλά δεν ξαναπήγα προς τα εκεί. Ήταν κάπως και δεν προσπάθησα ξανά να έρθω σε επαφή”.

Όσο για τον τραυματισμό της Δαλάκα, που απουσίαζε από το χθεσινό επεισόδιο, είπε: Μου έκανε εντύπωση που έχει μεταφερθεί στην κλινική. Μαζί τρέξαμε, είδα που χτύπησε κάποια στιγμή το κεφάλι της, αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν τόσο σοβαρό”.

Η συνέντευξη της Έλενας Αμανατίδου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα