Survivor 2024: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε – “Δεν πρόλαβα να το ζήσω”

Διαβάζεται σε 1'
Survivor 2024: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε – “Δεν πρόλαβα να το ζήσω”
Glomex

Ανατροπή στο Survivor 2024 στο επεισόδιο της Τετάρτης. Αυτή η παίκτρια εγκατέλειψε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε, Τετάρτη (28/02), το Survivor 2024, στο οποίο διεξήχθη η μεγάλη μονομαχία, η οποία έδειξε την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σε μία παίκτρια.

Το επεισοδιακό χθεσινό Συμβούλιο ολοκλήρωσε και τη λίστα των υποψήφιων προς αποχώρηση. Η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν οι Survivors που μονομάχησαν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Οι τέσσερις γυναίκες του Survivor 2024 συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό για να μπουν στον στίβο της μάχης και να βάλουν τα δυνατά τους για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που αποφάσισε τον τελικό στόχο της μονομαχίας, καθώς είχε καλύτερα στατιστικά από τις υπόλοιπες.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μαρία Αντωνά έφτασαν γρήγορα τις απαραίτητες νίκες, με αποτέλεσμα να αφήσουν τις Έλενα Αμανατίδου και Χρύσα Χατζηγεωργίου να μάχονται μεταξύ τους.

Τελικά, η παίκτρια που έμεινε πίσω με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η οποία δεν κατάφερε να κρύψει την θλίψη της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα