Survivor 2024: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου

Η Έλενα Αμανατίδου αποχώρησε με κλάματα από το Survivor 2024. Τα χρήματα που μπαίνουν στον λογαριασμό της για όσο έμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Μια ακόμα Μονομαχία παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο Survivor 2024 το βράδυ της Τετάρτης (28/02), με μία από τις παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα (από τους Κόκκινους) και η Χρύσα Χατζηγεωργίου (από τους Μπλε).

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που αποφάσισε τον τελικό στόχο της μονομαχίας, καθώς είχε καλύτερα στατιστικά από τις υπόλοιπες. Η ίδια και η Μαρία Αντωνά έφτασαν γρήγορα τις απαραίτητες νίκες, με αποτέλεσμα να αφήσουν τις Έλενα Αμανατίδου και Χρύσα Χατζηγεωργίου να μάχονται μεταξύ τους.

Τελικά, η παίκτρια που έμεινε πίσω με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η οποία δεν κατάφερε να κρύψει την θλίψη της.

Η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς ήταν πολύ λίγες μέρες μέσα στο παιχνίδι και δεν πρόλαβε να το χαρεί.

Η 25χρονη Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Στίβου 100μ. ήταν μία από τις νέες προσθήκες και έφυγε πριν ακόμα βρει τα πατήματά της.

“Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα να το ζήσω. Μου αφήνει μια καλή ανάμνηση. Δεν κατάφερα να εκπληρώσω τον στόχο μου. Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χαμένα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πόσα λεφτά αποχώρησε από το Survivor η Έλενα Αμανατίδου

Η αμοιβή της Έλενας Αμανατίδου ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η παίκτρια έμεινε τρεις εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι, συνεπώς 3.000 ευρώ είναι το ποσό που βάζει στον λογαριασμό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα