Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Έκαναν gender reveal – Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan
Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan Instagram/@elenatsagkrinou_official

Παρέα με φίλους και συγγενείς, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Η στιγμή της αποκάλυψης.

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στα τέλη Φεβρουαρίου, με την γνωστή τραγουδίστρια να αποκαλύπτει, μάλιστα, τότε, πως πριν από την εγκυμοσύνη της, είχε μια αποβολή.

Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι . Εγώ και ο Κώστας περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν από λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνεςείχε πει η Έλενα Τσαγκρινού σε ανάρτησή της στο Instagram.

Το απόγευμα της Κυριακής (21/04), η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan πραγματοποίησαν ένα gender reveal party μαζί με στενούς φίλους και συγγενείς, μαθαίνοντας το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Την στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης, έσκασαν μπλε μπαλόνια στον ουρανό, που σημαίνει ότι το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει αγοράκι!

Οι δυο τους μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την όμορφη στιγμή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Δείτε βίντεο από το gender reveal party

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα