Ελένη Κοκκίδου: Αυτό είναι το σοκαριστικό τέλος της “Βούλας” στη “Μουρμούρα” – Η αποκάλυψη για το τελευταίο γύρισμα

Ελένη Κοκκίδου: Αυτό είναι το σοκαριστικό τέλος της “Βούλας” στη “Μουρμούρα” – Η αποκάλυψη για το τελευταίο γύρισμα
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα / Μηνάς-Βούλα alpha tv

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα". Η εξομολόγηση για τον δύσκολο αποχαιρετισμό με τους συναδέλφους της.

Η Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από τη «Μουρμούρα», έπειτα από 10 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ μίλησε και για το τέλος της “Βούλας” στη σειρά.

«Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Γι’ αυτό και τελειώνω, κάνω κύκλους. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρονών στο «Μην αρχίζει τη μουρμούρα», θέλω να δω άλλα πράγματα, θέλω να δώσω στον εαυτό μου την δυνατότητα να ξεκουραστεί. Μπαίνω πλέον στην ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων. Θέλει μια αφοσίωση αυτό», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν γίνεται να κάνεις τη «Μουρμούρα» και από την άλλη να παίζεις τον «Οιδίποδα Τύραννο». Θέλεις χρόνο και ο χρόνος ισούται με τον χώρο. Κάποιους, που δεν με έχουν δει στο θέατρο, θα τους ξενίσει. “Μα πως η Βούλα από τη «Μουρμούρα» θα παίξει την Εκάβη; Με τι φωνή;”», είπε η Ελένη Κοκκίδου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στο τελευταίο της γύρισμα στη σειρά της έφεραν δώρο μία ανθοδέσμη και ένα ξύλινο ψάρι (μια μουρμούρα), με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα. Όσο για τον ρόλο της “Βούλας”, η ίδια αποκάλυψε πως πεθαίνει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποιο όνειρο του “Μηνά”.

«Δεν το περίμενα το τελευταίο γύρισμα. Μου φέρανε μια τεράστια ανθοδέσμη και μου κάνανε δώρο ένα ψάρι, μια μουρμούρα κι έβαλα τα κλάματα. Τους αγάπησα πάρα πολύ όλους και θα τους αγαπώ για πάντα. Η “Βούλα πεθαίνει… Μπορεί να την ξαναδείτε σε κάποιο όνειρο του “Μηνά”», τόνισε.

Δείτε όσα δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου

Οι αλλαγές που έρχονται στη “Μουρμούρα”

Με πολλές αλλαγές θα επιστρέψει στους δέκτες μας, την επόμενη σεζόν, η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς θα υπάρξουν αποχωρήσεις, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αλλά και νέες προσθήκες.

Σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast@Star, η παραγωγή του σίριαλ του Alpha, έψαχνε ένα ζευγάρι που θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τη Μαρία Χάνου, οι οποίοι αποχωρούν από τη σειρά.

Έπειτα από αρκετά κάστινγκ, φαίνεται πως το νέο ζευγάρι της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα είναι η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας. Σημειώνεται ότι και οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Παρακάτω, το σχετικό ρεπορτάζ:

Κλέλια Ρένεση: Αποχωρεί από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”

Τέλος για την γνωστή ηθοποιό Κλέλια Ρένεση ο ρόλος της “Καίτης” στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχωρεί από την σειρά, καθώς, όπως γράφει, πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια”.

Μιλώντας με πολλή αγάπη για τον ρόλο της, τον οποίο υποδύθηκε για πέντε χρόνια, η Κλέλια Ρένεση δηλώνει έτοιμη να αποχαιρετήσει την “Καίτη” και να ανοίξει ένα νέο κύκλο στη ζωή της το επόμενο διάστημα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

“Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα!

Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε και όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα