Ελένη Μενεγάκη: Η φιλτραρισμένη φωτογραφία και το σχόλιο της πεθεράς της

Ελένη Μενεγάκη: Η φιλτραρισμένη φωτογραφία και το σχόλιο της πεθεράς της
H Ελένη Μενεγάκη instagram

Η "αστερόσκονη", η Instagrammer πεθερά και τα χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να απέχει κατά τους τελευταίους μήνες από την τηλεόραση, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αναρτώντας περιεχόμενο σχεδόν καθημερινά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ανταλλάσσει σχόλια με τους θαυμαστές της.

Την Τετάρτη (23/12) η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έλαβε χιλιάδες likes και σχόλια.

Στη φωτογραφία η Ελένη έχει βάλει ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο φίλτρο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε “αστερόσκονη”, αναφερόμενη στο φίλτρο.

Στις φωτογραφίες της γνωστής παρουσιάστριας, πολλές φορές σχολιάζει και η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα, με την οποία είναι πολύ αγαπημένες και δεν κάνει η μία δίχως την άλλη.

Στη σημερινή ανάρτηση, σχολίασε, λοιπόν, η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, η οποία της έστειλε φιλάκια με την παρουσιάστρια να τα ανταποδίδει με καρδιές, φιλάκια και χριστουγεννιάτικα emoji.

Μια ακόλουθος της Ελένης έσπευσε να σχολιάσει: “Τι πεθερά έχεις; Να τη χαίρεσαι! Καλές γιορτές”. Με την Ελένη να απαντά για την πεθερά της: “Είναι ξεχωριστή, μοναδική! Ωραίος άνθρωπος! Αστέρι! Καλά Χριστούγεννα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα