Ελένη Μενεγάκη: Το ατύχημα στο μακιγιάζ που την κράτησε εκτός εκπομπής – Όσα είπε

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη glomex

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από μία ημέρα απουσίας λόγω ατυχήματος επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στην εκπομπή της. Τι συνέβη.

Ένα ατύχημα που είχε η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της Τρίτης (30/01) είχε ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί η εκπομπή “Ελένη” του MEGA, με τους συνεργάτες της να αναφέρουν πως η παρουσιάστρια έπρεπε να επισκεφθεί άμεσα κάποιον γιατρό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε κανονικά στη θέση της και υποδέχθηκε τηλεοπτικό κοινό και συνεργάτες.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής της η παρουσιάστρια αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της όσα συνέβησαν και την κράτησαν μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού σε όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της παρουσίας, είναι ελάχιστες οι φορές που έχει χρειαστεί να απουσιάσει ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση.

Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη, ο λόγος της χθεσινής απουσίας της ήταν λόγω ατυχήματος, όταν ένα κομμάτι από μολύβι του μακιγιάζ μπήκε στο μάτι της.

“Αχ, καλησπέρα σας, καλά σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ δεν ήμουν χθες στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι, πρώτον που είμαι εδώ, δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι το οποίο μπορούσε να διορθωθεί. Ευτυχώς το ότι έφυγα στο παρά πέντε και ότι το μεγάλο μας κανάλι, πραγματικά από την καρδιά μου το λέω, όχι μου επέτρεψε, σχεδόν με παρότρυνε να φύγω, γιατί είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν κάτι έχει ‘γαντζωθεί’ μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι, τον κ. Σούσουλα, τους συνεργάτες μου και όλους εσάς για την ανησυχία σας. Να που συνέβη και αυτό”, είπε η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας ότι για αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες.

“Όσοι με ξέρουν πολλά χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα ότι ‘εγώ ό,τι και αν συμβεί να ξέρετε εδώ μέσα θα είμαι‘, τελευταία θα φύγω. Αυτά τα έλεγα πάντα. Αλλά αφού έγινε και αυτό.. Είναι αυτό που μέσα σε ένα λεπτό, ‘τα βλέπεις όλα’ και λες ‘αυτό ήταν’. Να προσέχετε. Και ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια μέσα στα μάτια και ξαφνικά να σου μπει μια αγκίδα μέσα στο μάτι… Περαστικά!”, είπε ολοκληρώνοντας.

Ελένη Μενεγάκη: Όσα είπε για το ατύχημά της

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα