Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στα αισχρά σχόλια για την εμφάνισή της είναι αυτή η φωτογραφία

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στα αισχρά σχόλια για την εμφάνισή της είναι αυτή η φωτογραφία
Ελεονώρα Μελέτη papadakispress

Η "πληρωμένη" απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη, στα επικριτικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, θέλησε να δώσει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται άβαφη και αυτό μάλλον ενοχλεί κάποιους, οι οποίοι σχολιάζουν με απαράδεκτο τρόπο κάτω από τις αναρτήσεις της.

«Αποδοχή. Αποδοχή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί βγαίνω άβαφη. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλά πως στη ζωή μου δεν βάφομαι. Η ζωή μου είναι εκτός τηλεόρασης. Από την άλλη θέλω να απαντήσω σε γυναίκες που αναρωτιούνται σε τι αποσκοπώ όταν βγαίνω άβαφη, γιατί το κάνω αυτό και όλα τα σχετικά: (αν ανατρέξετε στο προηγούμενο ποστ θα καταλάβετε)», γράφει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Σε τίποτα δεν αποσκοπώ. Όταν βάφομαι να ξέρετε ότι κάπου αποσκοπώ. Αποσκοπώ στο να σας προωθήσω ένα προϊόν, να σας υποδεχτώ περιποιημένη στον τηλεοπτικό αέρα, να σας κάνω διαφήμιση με όλο το σωστό περιτύλιγμα. Όταν ανεβάζω άβαφη φωτογραφίες, είμαι απλά ο εαυτός μου. Τη βγάζω, μου αρέσει, κάτι σκέφτομαι και την ανεβάζω. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι όλοι.

Κατανοώ πως σε κάποιους δημιουργεί εντύπωση και είναι σεβαστό. Ειδικά μέσα στο Instagram μπορεί να είναι και ριψοκίνδυνο. Αλλά μ’ αρέσει το ζην επικινδύνως. Δέχομαι πως σε κάποιους δεν θα αρέσει, και αυτό σεβαστό και αποδεκτό, αλλά δεν με αφορά. Υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα», συνεχίζει η παρουσιάστρια.

«Είμαι και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Και αυτό θα το πρεσβευθώ και εδώ. Πάμε πάλι: είμαι και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τον αποδέχομαι. Με αποδέχεται ο άνθρωπος μου και όσοι με αγαπούν αληθινά. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Αρκεί όμως να αρέσουμε σε εμάς τους ίδιους. Αρκεί. Μετράει. Ηρεμεί.

Αποδοχή είναι η απάντηση σε όλους όσοι απορούν. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον δεν αρέσει. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον το επικροτεί! Αποδοχή είναι η συμβουλή μου σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας που έχει άγχος για το πως θα τη δει ο κόσμος και το Instagram. Αποδοχή», καταλήγει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η σχετική ανάρτηση στο Instagram

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα