Ελεονώρα Μελέτη: Οργισμένη ανάρτηση για μωρό που εγκατέλειψαν οι γονείς του λόγω αναπηρίας – “Φτάνει!”

Ελεονώρα Μελέτη: Οργισμένη ανάρτηση για μωρό που εγκατέλειψαν οι γονείς του λόγω αναπηρίας – “Φτάνει!”
Ελεονώρα Μελέτη papadakispress

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή ένα μήνυμα που δέχθηκε στα social media, για ένα μωράκι το οποίο φέρεται να εγκαταλείφθηκε στο μαιευτήριο λόγω αναπηρίας.

Σε ένα έντονο και δικαιολογημένο ξέσπασμα προχώρησε πριν από λίγες ώρες η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τα social media.

Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα που δέχθηκε η γνωστή παρουσιάστρια, σχετικά με ένα μωράκι που εγκατέλειψαν οι γονείς του λόγω αναπηρίας.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε να αναδημοσιεύσει τη συγκεκριμένη εικόνα, κάνοντας έκκληση για βοήθεια, ενώ εκφράστηκε με αιχμηρό τρόπο για τους γονείς του παιδιού.

“Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει. Εγώ το ανεβάζω για τους δύο γονείς. Το εγκατέλειψαν επειδή είναι παράλυτο. Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να γίνουν γονείς, δεν πρέπει να γίνονται όλοι γονείς. Σε κάποιους σαν αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να απαγορεύεται να γίνουν γονείς. Μην ακούσω δικαιολογίες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δικαιολογίες. Και πρέπει να βρεθεί αυτός ο τρόπος που θα κάνει την αξιολόγηση σε όλους μας. Και πριν γίνουμε γονείς και αφότου γίνουμε γονείς. Και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό.

Έχω κάνει ρεπορτάζ στο Μητέρα, έχω πάει εκεί, τα έχω δει. Άλλα αφημένα γιατί είναι άρρωστα, άλλα «ανεπιθύμητα», άλλα από γονείς τοξικομανείς. Έλεος. Φτάνει” αναφέρει η Ελεονώρα Μελέτη στο κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα