Ευαγγελία Δερμετζόγλου: “Στο πρώτο Survivor υπήρξε ερωτική πράξη ανάμεσα στους παίκτες”

Ευαγγελία Δερμετζόγλου: “Στο πρώτο Survivor υπήρξε ερωτική πράξη ανάμεσα στους παίκτες”
Ευαγγελία Δερμετζόγλου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, ανέφερε πως όταν κέρδισε μοιράστηκε το έπαθλο με την τότε συμπαίκτριά της Ορθούλα Παπαδάκου.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” βρέθηκε καλεσμένη η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία μίλησε για τις τότε συνθήκες που επικρατούσαν στο ριάλιτι επιβίωσης. Σε ερώτηση, μάλιστα, για το αν είχε υπάρξει ερωτική συνεύρεση μεταξύ των παικτών κατά την συμμετοχή της, είπε:

“Ναι, υπήρξε. Εγώ το έμαθα μετά, γιατί όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν ασχολούμουν με κανέναν. Δεν έγιναν ζευγάρι μετά, ήταν μόνο σεξ. Φαντάζομαι έγινε μέσα στο δάσος. Εγώ προσωπικά δεν είχα ορμές με τέτοια πείνα, αλλά άλλοι ήταν πιο ζωηροί”.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου απάντησε, επίσης, στο πού γίνεται η τουαλέτα στο Survivor, αναφέροντας ότι ο κάθε παίκτης πηγαίνει όπου βρει και μετά μπαίνει στη θάλασσα κατευθείαν. Διηγήθηκε και ένα περιστατικό από του θέματος κατά τη συμμετοχή της.

Αναφερόμενη στην όλη εμπειρία της από το πρώτο Survivor, είπε πως κράτησε την υπόσχεση που είχαν δώσει με την τότε συμπαίκτριά της, Ορθούλα Παπαδάκου, και μοιράστηκαν το έπαθλο.

“Είχαμε πει ότι θα μοιραστούμε το έπαθλο και, βεβαίως, έτσι έκανα. Μιλάμε μέχρι σήμερα με την Ορθούλα. Είχα δώσει τον λόγο μου και ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Όταν βγήκα, είχαν πέσει πάνω μου οι δικοί μου, “τι πας να κάνεις;” και τέτοια. Και τους είπα, ότι αν δεν ήταν η Ορθούλα δίπλα μου να με στηρίξει, δεν θα κέρδιζα και δεν θα ήμουν καν στο παιχνίδι. Οπότε δεν της έκανα χάρη”, ανέφερε, ενώ τόνισε πως ήταν πολύ πιο δύσκολο το παιχνίδι τότε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα