Έξαλλη μητέρα φωνάζει σε χορεύτρια με σέξι μπικίνι: “Ντύσου, σε βλέπουν οι γιοι μου”

Έξαλλη μητέρα φωνάζει σε χορεύτρια με σέξι μπικίνι: “Ντύσου, σε βλέπουν οι γιοι μου”
Η Aurea Miranda Instagram / @5minwithaurea

"Τα παιδιά μου κοιτάζουν τα οπίσθιά σου, γιατί είναι σε κοινή θέα", είπε η μητέρα στη νεαρή χορεύτρια που ετοιμαζόταν να γυρίσει ένα βίντεο για το Tik Tok της.

Ένας καβγάς εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε μια μητέρα που έκανε βόλτα με τους γιους της και μια χορεύτρια απο το Μεξικό που γύριζε ένα βίντεο για το Tik Tok της.  

Η νεαρή Aurea Miranda απολάμβανε τη μέρα της σε μια παραλία κοντά στη λίμνη Freedom φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μπικίνι. Η νεαρή χορεύτρια είχε πάρει μαζί της την κάμερά της, ώστε να γυρίσει ένα βίντεο για τον λογαριασμό της στο Tik Tok, ωστόσο, συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Μια μητέρα που βρισκόταν στην ίδια περιοχή με τους γιους της, την πλησίασε και ξεκίνησε να της φωνάζει, λέγοντάς της να “ντυθεί” γιατί οι γιοι της έβλεπαν τα οπίσθιά της. Η έξαλλη μητέρα, μάλιστα, της είπε με ειρωνικό ύφος πως αν δεν έχει σορτς μαζί της, μπορεί να της δώσει η ίδια.

“Βλέπεις εκείνα τα αγόρια εκεί πέρα; Έίναι τα παιδιά μου. Κοιτάζουν τα οπίσθιά σου, γιατί είναι σε κοινή θέα. Μήπως χρειάζεσαι σορτς; Γιατί έχω να σου δώσω. Κάλυψε τα οπίσθιά σου”, ακούγεται να λέει η γυναίκα στη νεαρή χορεύτρια, στο βίντεο που τράβηξε η τελευταία και που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο μεταξύ, όπως δείχνει η ίδια η Aurea Miranda στο βίντεο, η συγκεκριμένη μητέρα βρισκόταν αρκετά μέτρα μακριά από την ίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα