Φάνης Μουρατίδης: “Συνέλαβε ο πατέρας μου ένα πρωτοπαλίκαρο, του είπε: θα τον φτιάξω τον γιο σου”

Διαβάζεται σε 3'
Φάνης Μουρατίδης
Φάνης Μουρατίδης Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης απάντησε πότε θα προβληθεί το “Maestro 2” και πόσα επεισόδια θα δούμε. Όσα είπε για τον πατέρα του που ήταν χωροφύλακας.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας (11/12) ο γνωστός ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παιδική του ηλικία και τον πατέρα του, για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς “Maestro”, αλλά και για την οικογένειά του.

Ο πατέρας μου ήταν χωροφύλακας. Έφευγε κάθε φορά και δεν ήξερες αν θα γυρίσει, γιατί πήγαινε να πιάσει τον ληστή, τον δολοφόνο. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Ανησυχήσαμε πάρα πολλές φορές. Εγώ ήμουν το παιδί του και φοβόμουν, δεν ήξερα αν θα γυρίσει” περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Και περιέγραψε το ένα περιστατικό: “Έχει πιάσει άνθρωπο στον Μαρμαρά Χαλκιδικής και δεν πήγαινε κανείς, γιατί τον ήξεραν ότι είναι πρωτοπαλίκαρο και τον έτρεμαν όλοι. Πήγε ο πατέρας μου να τον συλλάβει και εγώ έκλαιγα γιατί ήξερα ότι μπορεί να μην γυρίσει. Αφού δεν πήγαιναν οι άλλοι, γιατί ήξεραν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Του λέω του μπαμπά μου “είσαι εντάξει;” Και λέει αυτός: “Γιος σου είναι; Θα τον φτιάξω όταν βγω”. Ήμουν 10 χρονών. Δεν ήταν εύκολο”.

Αναφορικά με το “Maestro 2”, ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε: “Έχουμε έναν δεύτερο κύκλοι γυρισμάτων, τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπου θα ολοκληρώσουμε τη σειρά. Θα παίξουν 6 επεισόδια την άνοιξη και 4 επεισόδια το φθινόπωρο. Κοντά στον Απρίλιο θα ξεκινήσει η μετάδοση των πρώτων 6 επεισοδίων και τον Οκτώβριο θα μεταδοθούν τα υπόλοιπα 4. Μπορεί να γίνουν και παραπάνω από 10 επεισόδια, ποτέ δεν ξέρεις”.

“Αυτός ο ρόλος είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και θα τον ευχαριστώ πάντα” δήλωσε.

Όσο για την σύζυγό του, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, είπε για τη γνωριμία τους:Στον 1,5 μήνα της γνωριμίας μας περιμέναμε τον γιο μας. Είμαστε μαζί 16 χρόνια, όπως και να έχει το μέλλον μας, τα χρόνια αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν πως δεν έκαναν κακό στη σχέση μας”.

“Ήτανε για να γίνει, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα. Έχω μια εμπιστοσύνη στη ζωή, αυτά τα φτιάχνει η ζωή και δεν της αντιστέκομαι, είμαι μια τέτοια περίπτωση. Σε αυτά παραδίνομαι, δεν κάνω τον ζόρικο” πρόσθεσε.

“Δεν έχουμε καμία σχέση με την Άννα, είμαστε τελείως διαφορετικοί ως άνθρωποι. Εκείνη είναι πιο συναισθηματική από εμένα. Εγώ μοιάζω να είμαι. Είναι πιο δομημένη. Αν δεν είχαμε την Άννα θα είχαμε καταστραφεί” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα