Fipster: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού – “Ένιωθα ότι πεθαίνω”

Fipster: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού – “Ένιωθα ότι πεθαίνω”
Fipster Youtube / @fipsterr

Ο γνωστός youtuber μοιράστηκε την εμπειρία του από την πρώτη κρίση πανικού που βίωσε και προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην παραμελούν την ψυχική τους υγεία. Το "ευχαριστώ" στη Μαίρη Συνατσάκη

Σε μια κατάθεση ψυχής, μιλώντας για ένα πολύ προσωπικό θέμα, προχώρησε ο γνωστός youtuber Fipster στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Ιωάννου μοιράστηκε σε μια μακροσκελή ανάρτηση την εμπειρία του από τις κρίσεις πανικού, περιγράφοντας το πώς ένιωσε την πρώτη φορά που το έπαθε – πριν από ένα χρόνο – αλλά και πώς τον βοήθησε η καλή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του.

Επίσης, ο πρώην παίκτης του Asia Express παρότρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην παραμελούν την ψυχική τους υγεία και να ζητούν βοήθεια όταν αισθάνονται ότι την έχουν ανάγκη.

Η ανάρτηση στου Fipster στο Instagram

“Πέρσυ σαν σήμερα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού στη ζωή μου. Πραγματικά τρομακτικό συναίσθημα.

Για 1 ώρα ένιωθα ότι δε μπορώ να κοντρολάρω το σώμα μου και ότι πεθαίνω. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στενοχωρημένοι, αγχωμένοι ή οτιδήποτε και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, μιλήστε. Μιλήστε σε δικούς σας ανθρώπους ή σε ειδικούς. Ζητήστε βοήθεια. Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία. Δεν είμαστε σουπερ ήρωες. Δεν χρειαζεται να τα αντιμετωπίζουμε όλα μόνοι μας. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Φροντίστε τον εαυτό σας όπως φροντίζετε τον πιο αγαπημένο σας άνθρωπο. Εγω περσυ το καλοκαίρι ήμουν σε μια πολύ συναισθηματικά μπερδεμένη φάση, όπου ζούσα περισσότερο στο κεφάλι μου παρά στην πραγματική ζωή και μου τα έσκασε έτσι.

Ευγνωμονώ την ζωή που η @mairiboo ειναι ΠΟΛΥ φίλη μου και εκείνη την ώρα την πήρα τηλέφωνο και μου μίλαγε με ηρεμία, μου μέτραγε αργά για να παίρνω σωστές ανάσες, μου είπε να βάλω πάγο στους καρπούς και σιγά σιγά άρχισα να ηρεμώ και να ξαναβρίσκω το σώμα μου. Μπου σαγαπώ και σ’ευχαριστώ!

*οι φωτογραφίες είναι ραντομ και τραβήχτηκαν εκείνη την μέρα πριν την κρίση πανικού

*τα μηνύματα είναι την επόμενη μέρα

*να σας προσέχετε!”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα