Φουρέιρα και Νόα Κιρέλ έβαλαν “fuego” στο Τελ Αβίβ – Η καυτή εμφάνισή τους στη σκηνή

Διαβάζεται σε 1'
Ελένη Φουρέιρα - Νόα Κιρέλ
Ελένη Φουρέιρα - Νόα Κιρέλ AP Photo/Sebastian Scheiner - AP Photo/Martin Meissner

Η Φουρέιρα βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τη… Φουρέιρα του Ισραήλ, Νόα Κιρέλ. Αναστάτωσαν το Τελ Αβίβ με την κοινή εμφάνισή τους.

Ένας διακαής πόθος των απανταχού φαν του διαγωνισμού της Eurovision πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/9), καθώς δύο από τις πιο hot καλλιτέχνιδες που έχουμε δει στη σκηνή του μουσικού θεσμού έκαναν κοινή εμφάνιση!

Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε στο Ισραήλ για να συναντήσει τη Νόα Κιρέλ, την 22χρονη που εκπροσώπησε το Ισραήλ στη Eurovision 2023 και κατέκτησε την 3η θέση.

Έχοντας κατακτήσει αμφότερες μια πολύ υψηλή θέση στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, οι δυο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για ένα εκρηκτικό ντουέτο στο Yarkon Park του Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της συναυλίας που έδωσε η Κιρέλ.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το “Fuego”, το κομμάτι που είχε φέρει την Ελένη Φουρέιρα και την Κύπρο στη 2η θέση της Eurovision το 2018, αλλά και μια ακόμη επιτυχία, το “Τι κοιτάς”, με την Ισραηλινή καλλιτέχνιδα, να τραγουδά στα ελληνικά.

Το σόου τους κατέγραψαν πολλοί από τους θεατές της συναυλίας, οι οποίοι ζητωκραύγαζαν βλέποντας τη σκηνή πραγματικά να… φλέγεται!

Δείτε τα σχετικά βίντεο

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα