Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η φωτογραφία – απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Μάστορα

Διαβάζεται σε 2'
Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Γαρυφαλλιά Καληφώνη Instagram/@garifalia.kalifoni

Χωρίς λόγια, με μια φωτογραφία μόνο, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απαντά στα σενάρια περί χωρισμού από τον Χρήστο Μάστορα μετά την είδηση για τα unfollow και “κλείνει στόματα”.

Ερωτηματικά για τη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη προκάλεσε η κίνησή τους να κάνουν ο ένας τον άλλο unfollow στο Instagram, κάτι που έγινε γνωστό την Καθαρά Δευτέρα (18/03), πυροδοτώντας φήμες χωρισμού.

Την κατάσταση, μάλιστα, περιέπλεξε ένα βίντεο που ανήρτησε το γνωστό μοντέλο στον λογαριασμό της στο Tik Tok, στο οποίο φαινόταν να τραγουδά το τραγούδι της Άννας Βίσση που λέει “Τώρα μαθαίνω, τι σημαίνει, από μακριά κι αγαπημένοι”.

Τα δύο αυτά στοιχεία, οδήγησαν σε σενάρια που έκαναν λόγο για “σύννεφα” στη σχέση του ζευγαριού, ακόμα και για χωρισμό.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής τραγουδιστής και η influencer-επιχειρηματίας είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, αν και το πρώτο διάστημα της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλό προφίλ, ενώ τους τελευταίους μήνες προχώρησαν σε κοινές αναρτήσεις.

Την απάντηση στις φήμες έδωσε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (18/03) η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories της στο Instagram, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα.

Πρόκειται για ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού, όπου οι δυο τους δίνουν ένα φιλί στο στόμα.

Το νεαρό μοντέλο δεν έγραψε τίποτα στην ανάρτηση, παρά έβαλε ένα emoji-καρδούλα, θέτοντας τέλος στα σενάρια χωρισμού και “κλείνοντας στόματα”.

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα