Γεωργόπουλος: Τον χλεύασαν αστυνομικοί έξω απ’ το “Στούντιο 4” της ΕΡΤ – Άναυδοι οι παρουσιαστές

Διαβάζεται σε 2'
Γεωργόπουλος: Τον χλεύασαν αστυνομικοί έξω απ’ το “Στούντιο 4” της ΕΡΤ – Άναυδοι οι παρουσιαστές
Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος Glomex - ΕΡΤ

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ο τηλεοπτικός «Τζο» του Milky Way, κατήγγειλε ότι έξω από το στούντιο της ΕΡΤ αστυνομικοί του επιτέθηκαν λεκτικά με ομοφοβικά κίνητρα.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά “Milky Way” του Mega, βρέθηκε καλεσμένος στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όταν συζητούσαν για τη σεξουαλικότητα και την ομοφοβία της ελληνικής κοινωνίας, ο νεαρός ηθοποιός κατήγγειλε πως λίγη ώρα πριν βγει στην εκπομπή, τον χλεύασαν αστυνομικοί έξω από τα στούντιο της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος ανέφερε: «Τώρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στον δρόμο -έξω από το στούντιο έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ- και καθώς προχωρούσα έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο»;

«Δεν μου φαίνεται απίστευτο. Θλιβερό μου φαίνεται λίγο», σχολίασε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Εμένα μου φαίνεται, γιατί δεν ήταν και ανώνυμοι», πρόσθεσε εμφανώς σαστισμένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια με έναν πατέρα – δεν υπήρχε μητέρα – και δύο αδέλφια, οπότε έζησα πολύ γερά την πατριαρχία. Η μητέρα μου έκανε μια άλλη οικογένεια και αποφασίστηκε εμείς να μεγαλώσουμε με τον μπαμπά μας. Είμαστε τρία παιδιά, έχω μια αδερφή μεγαλύτερη και έναν αδελφό μικρότερο. Ήμασταν μια αρκετά λαϊκή οικογένεια, ο πατέρας μου ήταν από χωριό της Άρτας, ήρθε εδώ σε μεγαλύτερη ηλικία. Εμένα μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να αρχίσω να εκφράζομαι.

Για αρχή ήμουν τρομερά κλειστός, δεν καταλάβαινα ακριβώς τι μου συμβαίνει και δεν είχα και γύρω μου παραδείγματα ή κάποιον να συζητήσω. Ακόμα και στο σχολείο δεν έβρισκα κάποιον να μου μιλήσει. Ήμουν κλειστό και σκοτεινό παιδί, δεν μίλαγα, δεν έκανα εύκολα παρέα με τα άλλα παιδιά», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα